КЛЕТА БЪЛГАРИЙО! ЯХНАЛИ СА ТЕ ДЕБИЛИ, УПРАВЛЯВА ТЕ ТИКВА!

По Конституция сме били република с парламентарно управление. Дрън-дрън! България е феодално владение на генерал-губернатора Бойко Методиев Борисов, дирижиращ вота на гербаджийските си депутати и на парламентарните мюрета от Опитомени патриоти.
Каквото каже бащицата, това гласуват подопечните му народни представители. Ако им нареди да си сложат въжето, като едното нищо ще го послушат. Щото той е господарят им, не народът, който ги е избрал. Народът – кучета го яли.
Но утре народът ще узнае горчива истина: в парламента има 126 дебили от ГЕРБ, Опитомени патриоти и „Воля“, които ще козируват на премиерската директива и ще гласуват против мораториума върху новите лекарства за раково болните. Същите тия 126 персони шест пъти гласуваха Параграф 6 от Закона за бюджета на НЗОК и така наложиха смъртоносния мораториум върху животоспасяващите лекарства. И за да докажат собственото си нищожество, на 14 декември отхвърлиха президентското вето върху мораториума, водещ до крематориума.
Същите тия 126 идиоти, които заливаха с помия опозиционните си колеги и защитаваха мораториума, утре ще си плюят на сурата и убедено ще говорят точно обратното. Щото така им наредил генерал-губернаторът, а думата му е закон, дори да е беззаконие.
Дали не трябва Главният санитарен инспектор да обяви жълт код и въдвори 126 парламентарни калинки в софийския психодиспансер?
Как ли ще гласуват утре слушкащите и папкащите дупетати на Симеонов, Сидеров, Каракачанов и Марешки, които яростно бранеха гербаджийския мораториум и кълняха опозицията?
Що ли изобщо питам? Ще измъркат като пудел на каишка, ще оближат ръката, която ги храни и ще натиснат зеленото копче. Такава е волята на генерал-губернатора.
На таквиз комшиите казват тъпигьоз и гьон сурат. В парламента с лопата да ги ринеш.
Клета Българийо! Каква съдба те сполетя: Яхнали са те дебили, управлява те тиква!

Велизар Енчев 
Снимка на Велизар Енчев.