Кобрата: Можех да победя Джошуа. Ако е мъж на място, би дал реванш

На две, на три направих равносметка. Малко подготовката ми куцаше. Никога не съм казвал, че някой за нещо ми е виновен. В крайна сметка това е спорт. Не трябва да го превръщаме във война. Това каза Кубрат Пулев по БТВ на родна земя след мача си с Антъни Джошуа.

За противника си, Кобрата каза: „Той не ме изненада. Най-много ме е яд, че не можах да го победя. А можех, но не бях подготвен. Няма да търся оправдание и извинение. Каквото и да кажа, ще седи все едно се оправдавам. Ако е мъж на място, би дал реванш.

Това са вълнения и емоции, от които хората имат нужда. Радвам се. Продължавам както винаги с усмивка.  Много ме подкрепиха и много ме плюха. Така чувам, вестници не чета. Какво ми е на поведението?! Не знам какво да е преди мача. На Джошуа на кантара се чува- аз му казах пет пъти, че имам респект към него, но ще го победя. Какво трябваше да кажа. Аз каквото съм казал, съм го мислел. Всичко е супер. Каквото съм преценил, съм го направи така, както съм преценил. Не се чувствам виновен от действията си. Всяко мое действие е правилно решение. Изобщо не приемам критиките. Аз не чета, нямам и такова време. Къде трябва да прочета, за да видя как съм оплют.

Много интелигентни и умни хора ми пишат да не обръщам внимание на злобата. Нас няма да ни има, хорската злоба ще я има. Важно е желанието, труда, усилията. Тези , които искат да рушат, винаги ще ги има. Винаги ще ги има лентяите. Аз гледам позитивното, хубавото. Аз ще се вслушвам в градивната критика. Интелигентният човек вади уроци от всичко“, допълни той, имайки предвид себе си.

https://frognews.bg/