КОВИД 19 ПРИКЛЮЧВА. ДА ОЧАКВАМЕ ЛИ СЛЕДВАЩИЯ?

И тази сутрин изгледах и изслушах бюлетина за войната с Ковид 19. Като, с мънкане и почти траурен и извиняващ се тон, водещия съобщаваше за затихването на пандемията у нас. А Румъния е вече „Зона свободна от Ковид” и можем вече да влизаме и излизаме от нея без PSR тестове, Vaxpas, карантини и прочие простотии. Явно Източна Европа отново ще покаже на Запада, откъде изгрява слънцето. Ох, ох, къде е Левитан, говорителя на Сталин, който с тържествуващ глас известяваше поредните победи на Червената армия. Но, до тук с шегата…

Излиза, че светът не преживя през последните 15 месеца заразна пандемия, а реализацията на чудовищен геополитически проект. България беше едно малко колелце в тази истерия. И в този смисъл колкото и да ни дойде до гуша НОЩ (Националнrs оперативен щаб за борба с коронавируса), не можем дълго да им се сърдим. Гледаха какво правят другите правителства по света и връзваха гащи. Но, не са невинни – печени вирусолози и епидемиолизи се опитваха да им отворят очите с научни аргументи. НОЩ остана глух.

И ако за премиера Борисов това все пак донякъде бе оправдано, за Мутафчийски и сие няма оправдание. Учили са и епидемиология, освен ако не са си взели изпита с преписване. Бяха длъжни да се вслушат в истинската наука.

Борисов, Мутафчийски, извинете се и на народа, че и на Миролюба Бенатова, изритана от БТВ, за паниката, с която ни съсипвахте! Непростими са истеричните им заплахи към народа. Нашият НОЩ – официално начело с Мутафчийски, де факто обаче с премиера Бойко Борисов, направиха всичко възможно да побъркат народа. То не бяха трупове, морги, чували, хладилни камиони с трупове, не бяха глоби от 5 хиляди лева. И с предупреждение за втора и трета вълна на заразата, при която ще измираме и то ЯКО!

Както винаги, всяко зло е и за мъничко добро. Карантината накара хората да поддържат по-добра от обичайната хигиена. Стегнаха се психически. Рязко свитите пътувания по шосе и въздух намалиха катастрофите и загиналите при инциденти, кротнаха се за малко и престъпниците, намаляха трудовите злополуки.

Щетите, които нанесоха на социалния живот обаче бавно и трудно ще се заличат. Отчуждението между хората е вече факт. Останалите без работа – най-вече хора, които дори на заплата едва връзваха двата края са доведени до отчаяние. А това състояние на духа понякога е по-смъртоносно от кой да е вирус. И знаете ли какво още се оказа – в цял свят лекари вирусолози и епидемиолози още от самото начало са се опитвали професионално да обяснят на света с публикации и клипове истината за фалшивата пандемия от коронавируса.

И какво е станало? Фейсбук, а и останалите социални платформи са свалили над 50 ХИЛЯДИ КЛИПА и безброй публикации като „фейк”. КАКВА ОРГАНИЗИРАНА И МОЩНА, ЧУДОВИЩНА МАНИПУЛАЦИЯ!

Освен че сега, с експериментални RNK ваксини срещу коронавируса с предполагаем и недоказан ефект, някои спечелиха милиарди, но заедно с това изпитаха сатанинското патологично удоволствие от това да видят, как въртят на малкия си пръст седем милиарда човека.

Хората вече не вярват на официалната пропаганда. Затова се работи за по-строг контрол върху населението. Нагнетява се напрежението между САЩ и Русия, между Китай и САЩ. Очевидно тъмните сили искат да подложат света на масово унищожение.

Прогнозата на ООН е за криза с огромни мащаби. Събитията зловещо се навързват.
Има личности, които с тази така наречена пандемия си заслужиха доживотен затвор без право на замяна, която трябва да им се присъди по параграаф „престъпление срещу човечеството”.

СВЕТОСЛАВ АТАДЖАНОВ
djani.blog.bg