Когато една власт се разклати, насреща винаги са ДПС! С оферта

Дебългаризацията е в ход.

Копоите от ДПС надушиха възможността да се включат отново в играта и действията им не закъсняват. Дават веднага офертата си за подкрепа – скрита или явна, за това крехко правителство с предложение обикновено народно събрание /като сегашното, напълно нелигитимно/ да промени Конституцията, като отпадне от нея изискването за българско гражданство на бъдещите властници.

Това го искали с грижа за нас, гражданите на републиката, за да не си мислим, че става нещо противозаконно, а вече да е напълно законно. Още повече, че го имало вече като явление в някои държави от ЕС, защото бъдещите кирчовци и сюлеймановци да не страдат. Поиска ли престъпното ни статукво да назначи свои премиер отвън, назначава си когото поиска и както намери за добре.

Беше логично ПП и Демократична България да поискат подобно нещо, а защо ДПС го прави в услуга на кирчовци и сюлеймановци, както и за форсиране на собственото си влияние, мога само да гадая.

Зная само, че щом ДПС замислят нещо то е лошо, задкулисно и в противоречие на обществения интерес. Още по-интересен е момента в който правят това антибългарско предложение!

Дали наистина искат да се случи или дават оферта за подкрепа срещу процент от бъдещите грабежи и сътрудничество в тази посока, предстои да видим.

Когато една власт се разклати, насреща винаги са ДПС! С оферта.

Николай Марков