КОГАТО ПОЛИТИКАТА Е ХУЛИГАНСКА

Въпреки, че не си правя никакви илюзии за лицата Бабикян и Хаджигенов, дори аз се изумих от последното им изпълнение. То бива, бива, ама бивол за мезе не бива! Напъните някой да ги забележи и съответно да ги включат в някоя листа, придобиват вече медицински характер. След като превърнаха цирка в своя политическа платформа, днес достигнаха апогея на кризисния аутсайдерски пиар.

Да ходиш да заливаш с боя паметници и посолства е, меко казанно, хулиганско и абсурдно, говорещо не за обществена и политическа позиция, а общо взето, за липса на първите седем години и паника от това, че хората ги забравят.

Интересно ми е и друго – за мен веднага подават сигнали в адвокатурата какво съм писала, но пък Хаджигенов се радва на комфорт, без значение дали праща на…./ами на, не мога да го напиша/, или залива чужди посолства с червена боя. Което говори за това откъде идват атаките и кой покровителства подобни безумни прояви.

Естествено, Мария Капон, богоизбраната, също се включи с възмущение от ареста. Според нея трябва на либералните психодесни да им се разрешава да си заливат посолства с боя, без някой да прави дори забележка. Интересно, дали ако посолството се намираше на Козяк, реакцията й щеше да е същата?

Политиката е сериозна работа. И не може да се върши от циркаджии. За съжаление съм се нагледала на циркаджии в политиката. Които вместо нещо конструктивно, си правят подобен пиар под благото око на евроатлантическата сган.
Поредният напън някой да забележи въпросното дуо, не знам дали ще предизвика целеният от тях ефект. По-скоро погнуса и потрес докъде може да стигне падението в стремежа да се докопа някаква власт!

Елена Гунчева