КОГАТО СИ ГОТОВ НА САМОЖЕРТВА ЗА РОДИНАТА…..

Изумена съм от патриотизма и саможертвата на Хаджимравин. За пореден път прави огромна лична саможертва, плюе си на комфорта и личното щастие и е готов да стане министър, да ни пази Бог! Ей това е, когато си убеден, че народът те иска и си готов в негово име дори да седнеш на министерското кресло….

Все по-ясно става, че отровните изобщо не искат нови избори, че не се знае дали изобщо ще се докопат до властта. И са готови на компромиси, само и само да няма служебен кабинет и ново гласуване. Всъщност Бабикян каза същото…..правителство, пък ако ще и с дявола ортаци да станат.

Чета колко много политици отричат служебно правителство, защото нищо не можело да направи. Всъщност може и точно от това ги е страх. Може да намери доказателства какви престъпления са вършени от управляващите. Може да смени областни управители и шефове, може да направи промени в различни институции. Може да подготви по-честни избори. Може Президентът Радев, а не те, да бъде добрият спасител – нещо, което не искат да си признаят, че не одобряват.

Не се знае дали нови избори ще преповторят пак същите резултати. Този път е възможно ГЕРБ да получат още по-ниски резултати, просто защото всики виждат, че на колоса краката му са глинени. Възможно е отровените да не успеят да влязат. Възможни са много неща……И най-вече – възможни са, защото този път всички ще внимават какво правят, защото видяха, че ГЕРБ нито са всемогъщи, нито непобедими. И поведението на хората вече ще се промени. Дори кметове и верни гербоиди ще се замислят за бъдещето си, ако продължават услугите към ГЕРБ. Защото вече чадър над тях няма да има…..

Всъщност май всички партии в новия парламент са доволни от положението и сега си мислят как да си разиграят картите така, че да имат власт и да няма нови избори, които могат да разместят ситуацията. Затова и са готови на жертви…..например да станат министри. За наше добро, разбира се….да не си помислите, че е властолюбие или нещо друго!

Елена Гунчева