КОГАТО СИ ПРОСТ….И ДЕПУТАТ

Да започна с това, че на фона на патриотарите, винаги съм смятала Болен Сайдеров за интелигентен, макар и напълно неконтролируем. Проблемите, когато не си вземаш хапчетата и не предприемаш мерки за здравето си, се задълбочават сериозно, особено когато докопаш властта. Българинът е казал: „Дай на човека власт и му гледай сеира!”. Е, то сеир, сеир, ама и Римската империя задминахме по зрелища.

Спомняте ли си началото на Атака?Когато Болен Сайдеров надъхваше народа по митингите, бясно громеше управляващите и се кълнеше в България и как, ако го изберат, ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ РАЗЛИЧНО!

„Да си върнем България!” – е, върнаха си я, ама на тях! Явно нещо е станало недоразумение с техните близо 400 000 избиратели 2009 година! Вместо с национални каузи и скандали, свързани с техни предложения за защита на националния суверинитет, започнаха безкрайните омерзителни сапунки със семейството на Болен, разправиите с жени, доведени синове, съпартийци, коалиционни партньори, стюардеси и посланици….а, бе шоу да става! Че нещо с патриотизма не се получи!
Хората му повярваха….надяваха се, искаха България да бъде, да пребъде, да има бъдеще, ДА НИ ЗАЩИТИ!

А какво се получи?
От български лъвове, патриотите се превърнаха в послушните хиени на правителството….

А сега са….стабилни. Една от обслужващият персонал на Кралят на ВЦ-то, ще го замени. И без това какво тук значи някаква си личност, те са взаимозаменяеми като КПД /коефициент на полезно действие/. Единствените спорове са защо депутат на Атака да напуска, за да се върне Валерко в Народното събрание, където пак неуморно, зрелищно и финансово добре подплатено да се грижи за интересите на народа!!!

А от Болен Сайдеров не зависи нищо.

Той е прост! Депутат!

„Шести септември”
Елена Гунчева