КОГАТО СЛУЖБИТЕ ОБСЛУЖВАТ ПОЛИТИЦИТЕ

Както повечето разбраха, днес много професии трябва да подадат планове за обучения на служители за мерките срещу изпиране на пари. Счетоводители, адвокати, сдружения, търговци на едро и прочие. Дори персоналът да се състои само от тях. Като се съгласяват и задължават да ДОНОСНИЧАТ за клиентите си. Да се усъмняват и да следят откъде са парите им, как са облечени, каква кола карат, дали парите им са в брой или в банка. И незабавно да търчат в ДАНС да дават информация….ИСКАТ ДА НИ ПРЕВЪРНАТ ВСИЧКИ В ДОНОСНИЦИ НА СЛУЖБИТЕ.

И най-вече адвокатите. Адвокатската тайна е неприкосновена, както и разговорите между адвокат и клиент, книжата и адвокатските кантори. В нарушение на Конституцията ни карат да доносничим и да следим клиентите си. А НЕ ДА ГИ ЗАЩИТАВАМЕ.

В същото време ДАНС пропускат продажба на българско гражданство от години, ислямистки клетки в България, преводи за милиони долара, натравяния от руски агенти, както се твърди, стигат до там журналисти от Великобритания да им обясняват какво се е случило в България. Те – ДАНС, са заети само да обслужват политиците – кой говори срещу властта, организира протести и може да им навреди. Нищо друго. ТОВА Е НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ В БЪЛГАРИЯ ДНЕС – СИГУРНОСТТА НА ГЕРБАВИТЕ!

И понеже няма как да се оправдаят пред ЕС, а с издънките им се смее цял свят, искат да превърнат всички нас в доносници и агенти на службите. За да си нямаме доверие, за да не може никой да се довери нито на счетоводителя си, нито на банката си, нито на адвоката си. Да се подозираме, докато те подозират нас!

И да попитам за чий им плащаме заплатите, след като ще им вършим тяхната работа?

1990 година Държавна сигурност прибра едни досиета и рададе едни куфарчета с пари. Тръгнаха да РАБОТЯТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ! ПРЕДАДОХА НИ! Точно тези, които по служба трябваше да защитават държавата. Те ни предадоха на Сорос, САЩ и чуждите служби. „Оня списък” го пропуснаха, пропуснаха навлизането на американското влияние и служби в България, пропуснаха много неща. А сега се превърнаха в обслужващ персонал на политиците. Срамна история!

Но ние няма да станем доносници! Това е характер, това е чувство за чест! И както казва един колега, трябва да защитаваме правото дори и срещу закона!

Елена Гунчева