КОГАТО ТЕ УПРАВЛЯВАТ ДЕБИЛИ….

Днес ми попадна стара публикация на руски за открития през април до Москва завод на „Мерцедес“. Щял да произвежда 25 000 коли на година. 30 % от работниците били от околните селища. Не видях за колко пари е инвестицията, явно в Русия не обичат да си развяват пари като наш Бай Ганьо.

Пак тези дни слушах изказвания на български политици-дебили, за изтърваната инвестиция на „Фолксваген“. Някак си чак ми стана неудобно, че съм от една и съща народност с тези нещастници. Единият твърди, че лошото наследство от комунизма и Русия било причината немският завод да ни подмине като малка гара. Другият твърди, че опитът ни в непривличането на немския концерн много щял да ни помогне за в бъдеще за други инвестиции. И така го четох, и инак го четох, все си го обяснявам, че и други няма да успеем да привлечем! Третият пък обяснява, че Турция играла нечестно и затова спечелила. Как си обясняват родните дебилчета инвестицията тогава на „Мерцедес“ в Русия? Ако такава инвестиция се направи в България, съм сигурна, че Баце направо ще се изпусне от кеф пред медиите и десет години само за това ще говори!

Срамна история! А Бившият като зло разсърдено дете плаши „Фолксваген“ с глоба от 1 милиард евро. Аверчето на Баце – Вернер, за когото скачаха герберастчетата в София, ще върне услугата, като поиска наказание за немския завод. И след това, ха познайте дали някой дори ще преговаря с нас, след като при неуспех ще го заплашваме с глоби и санкции и ще го плюем.

За нищо не стават тези, които ни управляват. Хайде, липсата на мозък е нещо генетично, няма как да го преодолеят. Ама поне да си знаят кога да си затварят устата! И да не ръчкат с лакът Медведев и Путин и да ги успокояват, да не се плашели от виртуалните ни самолети, които още не са произведени!

НИКОЙ НЕ ИНВЕСТИРА В ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯВАНА ОТ ЛУДИ И КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ! Това е!

Елена Гунчева

Снимка на Шести септември - страница на Елена Гунчева.

loading...