КОГАТО ТЕ УПРАВЛЯВА ЦЪРВУЛ, ИСТОРИЯТА Е ПРОСТО КАМЪНАЦИ…

Българите последователно и много успешно унищожаваме историята, останала по българските земи – не само от нас. Ценни находки, създадени дори преди ние да се появим на Балканския полуостров, с лека ръка са унищожавани заради моментното малоумно хрумване на поредния началник…Скаптопара….какво значение има, след като на хоризонта се виждат едни от 30 % нагоре?

Ексцентричната идея трасето просто да се измести, явно не е минала през ума на нашенските варвари!

Унищожихме много неща. Само в Пловдив са безкрайни, включително и цял хълм с храм на върха му….Залети с бетон гробници, унищожена археология. На цървула не му е ясно защо трябва някакви си камънаци да бъдат пазени и съхранени.

ЗАЩОТО СА ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯТА, БЕ, Г@ЛУПАКО!!!

Защото ако по света бяха мислили като теб, нямаше сега да ходим в Колизеума, в Римския форум, в Помпей….камънаци според теб! Пречещи ти да си УСВОИШ КОМИСИОННИТЕ ОТ МАГИСТРАЛКАТА, КОЯТО ЩЕ ТРАЕ ПО-КРАТКО ОТ МАНДАТА ТИ, КАМО ЛИ ОТ ЗАПАЗЕНИТЕ „КАМЪНАЦИ“, КОИТО СА СЕ ЗАПАЗИЛИ ВЕКОВЕ НАРЕД.

Ценните магистралки на Боку!
Нуждаещи се от ремонт два месеца след откриването им. И създаващи нови и нови поръчки за ремонти, от които,разбира се, отново се вземат комисионни!

А, бе, Боку, а бе, Слънце златно, кажи на нас, простите българи, защо римляните са успели да създадат пътища, които дори след 2000 години могат да се ползват, а твоите пътища не могат да изтраят до края на мандата ти? Само на този въпрос отговори….а, и защо се дават милиарди за пътища, които са най-некадърно направените в Европа! ПЪТИЩА-УБИЙЦИ!

Корупцията УБИВА!

И унищожава. В случая една археологическа находка. България е земя на историята. А по света хората правят пари от това. И съхраняват историята, за да я показват на децата си!

Ти, Боку, само рушиш! След теб остава само пепел – от историята, от пътищата, от народа ти…

Защото когато си прост, ти си сляп!

Бог да пази България!

Елена Гунчева