КОГАТО ЦИФРИТЕ ГОВОРЯТ, БУДА ТРЯБВА ДА МЪЛЧИ, ИЛИ ДА КОМЕНТИРА ОТ ЗАТВОРА!

Освен най-бедни и корумпирани, вече сме и „най-мъртви“!
ЕВРОСТАТ обяви, че България има най-ниска продължителност на живот в ЕС, най-ниска раждаемост и най-висока детска смъртност!

БОЙ ДО ДУПКА, ТОВА Е НАЧИНА!
Преди време съобщихме, че ВАС насрочи делото на БОЕЦ срещу НАП за предоставяне на имената на фирмите източили 16 милиарда ДДС за 27.01.2020г. След мое участие в предаването на Сашо Диков в телевизия „Евроком“, посветено на този абсурден скандал и ненормалният срок за който е насрочено делото и отправено официано запитване от предаването „Евродикоф“ , ВАС преразглеждат решението си и пренасрочват делото за юни 2019г. Осем месеца по-рано от първоначано определеният срок! Това означава едно нещо – СТРАХ! Мафията разбира, че срещу себе си има хора, които са се обрекли на битката срещу корупцията и неправдите и с подобни ходове само ни амбицират още повече. Разбират, че с опитите си да шиканират това дело, само разкриват своите зависимости и истинските си лица на слуги на мафията. Знаят, че БОЕЦ никога не се отказваме и няма как да ни спрат. Сега обаче възникват няколко допълнителни въпроса! Ако БОЕЦ участваме в още някое предаване ще пренасрочат ли делото за декЕмври тази година? Така ли ВАС разпределя делата си – ако мине номера? КАКВО ИЛИ КОЙ ги накара да насрочат първоначално делото за 2020г.? Какво се случва с другите дела на граждани и сдружения, които нямат шанса да реагират публично в национален ефир на тази гавра и отказ от правосъдие? Защото бавното правосъдие е отказ от правосъдие. Виждаме какво се случва и с разследването на аферата #ДжиПиГейт, разкрита от биволите! Димки и показни акции за отклоняване на вниманието, а за далаверите за милиарди нито дума! Само натиск и бой до дупка може да разчупи статуквото. След посещението на екипа на Биволъ в Брюксел и предоставянето на информацията на шефа на ОЛАФ, прокуратурата се разквича и демонстрира някаква дейност! Треперат дебелите, че кочината им ще бъде съборена!
БОЕЦ благодарим на Люба Кулезич, Сашо Диков, Иво Божков и екипа на „Евроком“, единствените телевизионни журналисти дали национален телевизионен ефир на БОЕЦ по теми, които считаме, че са обществено важни. Все пак източените 16 милиарда ДДС всички ние сме ги платили!
Очаквайте до края на седмицата поредната акция на БОЕЦ! Битката срещу мафията трябва да се води всеки ден и на всички фронтове и нива!
И ОЩЕ НЕЩО, освен на площадите, трябва да почнем да ги преследваме и по кабинетите, залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. БОЕЦ започваме кампания „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“.Няма по-голям свински страх от този, да им извикат в очите – УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Буда. Всяка седмица на сайта на МС и на различните министрства се публикува тяхната програма. И на Цацаров също. Преследвайте ги!

Продължаваме!
#ЩеВиНамерим
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ

loading...