КОГА ДА ВИ ЧАКАМЕ ОСТАВКАТА, Г-Н БОРИСОВ?

29.03.2019г. , 9:00 сутринта. Отиваш в 5-то РПУ да си даваш показания по собствената си жалба за заплахи за осакатяване и убийство и:

1. Първо разпитващата полицайка се опитва да ти манипулира показанията като се опитва да отказва да пише каквото казваш – „Прилагам снимков материал като доказателство“ и отказва 3 пъти да го напише в присъствието на свидетел. После отказва да приеме доказателства във вид на снимков материал на електронен носител. После отказва да го приеме на телефон по интернет,  на имейл, а накрая отказва и да й го изпратиш, за да го изпринтира на седящия на 10 см от стола й принтер и да ти съдейства като жалбоподател и жертва на заплахи за осакатяване и убийство, за да се приложи снимковия ти материал към жалбата за заплахи за осакатяване и убийство. След като като жалбоподател настояваш да имаш право да си приложиш доказателствата посочващи точното място на извършване на заплахите срещу теб спират разпита и те пращат те на майната си да си търсиш принтер студио в 9 сутринта, за да можеш да си приложиш доказателството по жалбата за заплахи за осакатяване и убийство. Работейки „в помощ, защита и услуга“ на гражданите жертва на насилие „ЕСТЕСТВЕНО“.

2. Междувременно разпитват момчето, което ти е свидетел на заплахите за осакатяване и убийство в твое отсъствие и същата УЖ полицайка се опитва да му даде изцяло подменени и манипулирани показания за подпис като му чете едно – казаното от него, а му дава на края на сведението да попише съвсем друг текст, в който  в пише, че жертвата (тоест аз) е бутала заплашвача си и той я е напсувал – в опит да заблуди момчето да подпише неверни показания, подведена за интелекта му  – явно доста по-висок от нейния, поради по-крехката му възраст.

3. Междувременно ти след 2-3 обиколки на центъра в 9:00 сутринта намираш принт студио и си принтирал снимковия материал, който родната милиция ти отказва категорично като жалбоподател да приеме на електронен носител, както и ти отказва и всякакво съдействие като жалбоподател и жертва на заплахи да ти помогне като да го приведе на хартиен носител седейки с принтер на 10 см от стола си, както винаги „в услуга на гражданите“, но ти все пак се връщаш със снимки в ръцете убедила едно принт студио да заработи с 15 минути по-рано.

4. На излизане изпращащата те полицайка ти е дала пропуск, с който да влезнеш обратно и е обяснила на охраната, че ще се връщаш на разпит. Охраната те спира, ти казваш, че имаш пропуск и си на разпит горе при едикой си полицай и вместо да ти обясни, че не може да се влезне с този пропуск, господинът „полицай“ („охрана“ на 5-то Районно, което „пази“ гражданите на Република България) те избутва през входа навън и ти налита на бой. Естествено не му оставаш длъжна.

5. Шумът се разнася из районното. Идва шефът на районното Николай Василев и след като му обясняваш какво се е случило и че ще пуснеш жалба в прокуратурата срещу това нападение и насилие от охраната ти казва да си подадеш жалбата срещу колегата му в рамките 5-то РУ след като си приключиш с показанията и че случаят по жалбата ти ще се разгледа в рамките на Районното.

6. Даваш си показанията по жалбата за заплахи за осакатяване и убийство на полицайката в крайна сметка написани от „полицайката“ пълни с правописни грешки.

7. Междувременно докато си даваш показанията охраната е отишла при шефа на районното и едва ли не обяснила, че ти си се опитала да влезнеш с взлом в 5-то Районно Управление в София 😀 , а не е той избутал и ударил жена като пълен садист, а ти и си го набила на входа в опит на преминеш. В резултат те задържат НАПЪЛНО НЕЗАКОННО В 5-ТО РУ СОФИЯ СЛЕД КАТО УЖ „ПОЛИЦАЙ“ Е ПРЕВИШИЛ СЛУЖЕБНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ТЕ Е ИЗБУТАЛ И УДАРИЛ ПРЕЗ ВХОДА ВМЕСТО ДА ТИ РАЗЯСНИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ПРОПУСВАТЕЛНИЯ РЕЖИМ В РУ.

8. БИЯТ ТЕ ТРИМА МЪЖЕ УЖ „ПОЛИЦАИ“, СВАЛЯТ СЕ БОЙ НА ЗЕМЯТА В 5-ТО РУ ЗА ДА ТИ СЛОЖАТ БЕЛЕЗНИЦИ И ТЕ ЗАКОПЧАВАТ С БЕЛЕЗНИЦИ И НА ДВЕТЕ РЪЦЕ ЗА ЕДНА ПЕЙКА. И В РЕЗУЛТАТ НА ТОВА, ЧЕ ОХРАНАТА НА 5-ТО РУ Е НЕКАДЪРНА И НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ДА ОБЯСНЯВА И ВМЕСТО ТОВА НАЛИТА НА БОЙ НА ЖЕНИ И ГИ БУТА И УДРЯ ТИ СИ ОБВИНЕНА /НЕ САМО УДАРЕНА, НО И ОТНОВО НЕЗАКОННО НАРЕДЕНА/ ПО ЧЛЕН ОТ НК НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО ЧЛ. 325 С НАКАЗАНИЕ ДО 6 ГОДИНИ ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА, ЗАЩОТО БЪЛГАРСКАТА УЖ ПОЛИЦИЯ Е НЕКАДЪРНА И БИЕ ХОРАТА ИДВАЩИ В РАЙОННОТО ДА ПОДАВАТ ЖАЛБИ ЗА ЗАПЛАХИ.

ИЗВИНЕТЕ АМА МИ СЕ ПОВРЪЩА.

ХОЛОКОСТА ЛИ Е. КОМУНИЗМЪТ ЛИ Е? НАРЕЖДОЛАНДИЯ ЛИ Е? САДИЗЪМ ЛИ Е?  ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ ИЛИ ВИЕ ПРОСТО СТЕ ЕДНИ НЕКАДЪРНИ НЕОБРАЗОВАНИ НЕОБУЗДАНИ САДИСТИ И САМОЗВАНЦИ, ВЪОБРАЗИЛИ СИ ЧЕ СА СЛУЖБИ НА РЕДА И УПРАВЛЕНИЕ И АДМИНИСТРАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ С IQ 30 ИЛИ ВСИЧКИ ЗАЕДНО И ПО ОТДЕЛНО?

МИСЛЕХ ДА ВИ ПОМОЛЯ Г-Н БОРИСОВ ЗА КОМЕНТАР ЗА НИВОТО НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ И ЗАЩО Е ТОЛКОВА ТРАГИЧНО И РАБОТИ СРЕЩУ, А НЕ В ЗАЩИТА НА ОБЩЕСТВОТО НИИ ГРАЖДАНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, НО ВМЕСТО ТОВА ЩЕ ВИ ШПОПИТАМ САМО:

КОГА ДА ВИ ЧАКАМЕ ОСТАВКАТА? СЪЖАЛЯВАМ!

СЪЖАЛЯВАМ, НО НИЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ЖИВЕЕМ В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ И ВИЕ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИТЕ.

БЕЗ КАПКА УВАЖЕНИЕ.

Искрено Ваша Виорика Данчила /Елица Стоименова/.

Елица Стоименова