Кой е виновен, затова, че крадци в България могат да си поръчват хората на които дължат пари незаконно през „институциите“ ни по „правораздаване“?

Кой е виновен, затова, че крадци в България могат да си поръчват хората на които дължат пари незаконно през „институциите“ ни по „правораздаване“? Кой всъщност е виновен, че в България се опитват упорито да докажат, че е законно да се краде като длъжниците наказват лицата и организациите, на коит дължат пари през уж институциите? :

а) Виновна е държавата, която държи продажните служители на „данс“ и „полицията“ гладни с мизерни заплати и толерира незаконното нареждане на невинни хора през уж „институциите“ си от чуждестранни крадци и заплашвачи за здравето и живота им, вместо да накаже и превентира незаконните вендети и защити гражданите си/ Виновен е и всеки висш политик, който е запознат и разполагащ с необходимата власт да защити гражданите си, но който отказва да го направи, смятайки, че това не е негова работа и в България просто е ок и трябва да е законно да се краде, да можеш да си поръчваш служители уж „полиция“ и уж „данс“ да ти го узаконяват и те по никакъв начин няма ангажимент да защитят Български граждани от руско-грузински крадци, комунистически незаконни репресори или заплашвачи за дравето и живота им и Българите трябва и могат да измират пред очите им  заради тотално беззаконие, царящо в България и това е ок и нормално и те не носят вина и отговорност за тотално прогнилите си системи институции?

б) Продажните служители на уж „полиция“ и уж „данс“, затова, че са гладни, бедни взимат по 1000 – 2000-3000 лв. и дори не знаят закона или да вършат друго освен поръчки, защото уж „държавата“ само затова ги ползва  – поръчкови незаконни комунистически смее да  вендети открай време, ред законност и справедливост никой не търси, не иска и не знае какво е в България и самата държава ги е възпитала уж „полицаите“ и уж „данс“ като престъпници и момчета на поръчки и те са виновни затова, така ли?

в) Или са виновни хората имащи право и възможност в тази отвратителна безправова изконно незаконна  държава да си платят на уж „полицай“ да превръщат чрез беззаконие кражбите и заплахите си в „законни“ вместо да си плащат дълговете. Еми то като може да дадеш 5 к на уж „полицаи“ и уж „данс“ да ти „узаконят“ всичко за 5 минути вместо да спазваш закона, да работиш коректно и да си плащаш дълговете, защо ти е да спазваш каквото и да е било наречено закон и законност, ако изобщо някой още ги нарича дори след като то не съществува  в България такова нещо под това безотговорно за обществото си управление и липсата му е държавна норма.

Не е луд тоя дето яде баницата на тоя дето му я дава е казал народа. Ето затова аз гласувам за а) и  оставки на Цветан Цветанов, Бойко Борисов, ОПГ ГЕРБ и цялото ни правителство, затова, че позволяват България да тъне в беззаконие, а жертви на кражби, дългогодишен терор, заплахи за здравето и живота си да бъдат заплашвани, преследвани, подслушвани и тероризирани на незаконна вендета и поръчки без нито една буква на закона като законово основание БУКВАЛНО ПРОТИВОЗАКОННО от самите уж данс и уж полиция на поръчка от крадците им. Този апогей на беззаконието е дъно и падение не само цялата ни „държавна агенция национална сигурност“ не само да бездейства, но и да работи срещу ограбени и застрашени за здравето и живота си българи репресирайки ги, вместо да ги защитава, за цялата ни уж „полиция“, но и за цялата ни уж „държава“ и уж „управление“.

Искаме незабавна оставка.