Кой лъже за трамваите в София: Йорданка Фандъкова или ”Спаси София”?

В началото на август, кметът на София си позволи в национален ефир да нарече нашите обвинения, че над 10 км трамвайни трасета са закрити или изоставени в рамките на нейните мандати, като неверни. Това написаха във Фейсбук от гражданската организация ”Спаси София”.

Тъй като ние боравим с факти, решихме да ви покажем нагледно, по години, от колко км трамвайни трасета беше лишена София, за да стане ясно кой лъже и кой казва истината.

Реалността е стряскаща – трамвайната мрежа на София днес е дълга едва 73 км. Това означава, че „ангажираната“ с развитието на трамвайния транспорт г-жа Фандъкова и нейният екип са отговорни за заличаването на 15% (или 13 710 м) от нея за по-малко от 10 години – постижение, с което не може да се похвали никой от нейните предшественици.

Г-жо Фандъкова, не сме изненадани, че не се притеснявате да прикривате истината в национален ефир. Но Вие сте кметът на европейската столица с най-бавен транспорт и най-мръсен въздух. Не сте ли се замисляли, че може би ентусиазмът Ви към унищожаването на трамвайната инфраструктура е част от причинителите на тези тъжни, но много #ВидимиРезултати? КОЙ е лъжецът в крайна сметка?!

Резултат с изображение за Фандъкова bilet

http://frognews.bg

loading...