КОЙ СИ ТИ БЕ, ЧЕ ЩЕ НИ КАЗВАШ, ЧЕ ЩЕ ЖИВЕЕМ „В РЕЖИМ“, НЕКРО МАНИПУЛАТОРЕ?!

Шефът на кризисния щаб генерал Мутафчийски си позволи да прогнозира, че от тук нататък ще живеем в режим и трябва да свикваме, а правителствата по света да имат силата да го налагат.“

Оня с лампазите, кой знае защо генерал, изпитва садистично удоволствие да се изживява като вестител на Ада.

Трупове, чували, морги, днес започна със заразени 6 деца, щото така отвратително зловещо минипулира страховете на раята.

Този човек може и да е добър занаятчия, като хирург, но не може да има призвание за лекар!

Комплексите му са толкова очевидни и съсредоточени да лиже задника на Диктатора, белким се извиси във Властта, че е позорно даже да го гледаш.

Това лице е в разрез с всичко, което може да бъде наречено успешна стратегия и тактика, това лице е некро манипулатор, равно на лъжец.

По-страшното обаче е, че много хора го харесват, даже са „влюбени“ в него, като актьора деян донков. Това вече е истински лакмус за каква простотия и липса на мислене става дума у това общество, и истинска диагноза на стадото, което иначе се нарича „гражданско общество“!

Кой си ти бе, че ще прогнозираш, че оттук нататък ще живеем в режим?

Кой?

И това, че те е турнал Диктатора Боко Тиквата да му изпълняваш повелите, докато не те нарита като използван пешкир, не ти дава право да се гавриш всеки ден с ГРАЖДАНИТЕ!

Защото ти ако цял живот си избрал да живееш „в режим“, с чували, морги и трупове, и да козируваш на Диктатора, ние имаме друго намерение.

Без теб!

Анадънмо?!

http://afera.bg/

loading...