КОЛЕНИЧИ УААА ЗАХЛЕБВА

Наистина журналиститутките и обслужващите Борисов мисирки са в дива истерия. Като за последно обслужват гербоидите и пръскат злъч и отрова по медиите с надеждата да ги забележат и да захлебят за последно.

Естествено, Коленичи уаа практикува патриотинг за лични цели и е виждана да се поотърква у всеки, който може да й осигури власт и/или пари. Признавам, че се дивя на липсата на погнуса относно спонсорирането. Носят се слухове за спонсорство от едни застреляни търновски бизнесмени, от Цецкоу, от ВМРО и прочие…а тя е готова да изпълни всяка поръчка.

Въпросната духалка се спрягаше преди години за интимна с Онуй, след това с кого ли не. Журналистическата й кариера безславно приключи с поредица от гафове. То, все пак, тая работа не е като оная! Омразата пък на Коленичи уааа към Русия и Президента Радев я карат да изпада в истерии на критическата. Още малко и ще твърди, че американците са ни освободили от турско робство. Което пък няма да се бие много с останалите й исторически познания. Като за келтите, японците, извънземните и прочие предци….Като убеждава българите в чужбина каква голяма патриотка е….

Всъщност, ПИК е достойното място за Коленичи уаааа….и цветът е подходящ! Да си бодне още една китка зад ушето и да се присъединява към Духалко в духането!

Елена Гунчева