КОЛЕНИЧИ УААА ИДВА И ТЯ НА БЯЛ КОН

Ванга позна! Руса женица шА ни спаси! Спасението вече започна. Станахме почти Швейцария на Балканите, забелязвам даже и крави на всяка крачка. Лилави! И руси или изрусени такива, зависи от тренда.

Коленичи уааа ставала за Президент, защото 10 години управлявала НПО. Гледам броя на НПО-тата в България и страх ме хваща от таквиз подготвени за Президенти мераклии. Коленичи уааа много явно се надява да ни спаси. Досега спасяваше себе си с хорца на улицата, друсайки се в народна носия и искайки пари от „спонсори“ /е, някои ги застреляха, ама бизнесът си върви/. Сега и нас ще спасява.

Разбираме, че понеже журналистиката /ако може да уточни коя, че освен назначаването си като водеща благодарение на Онуй, май друга такава работа не е вършила/, е обзела цялото й време, нямала време за семейство. Пази Боже, от стари моми. Особено в днешно време. Май и дете не е създала, поне няма снимки и не говори за такова. Защо ли все ялови и без семейства искат да ни спасяват, не знам. Ей Онуй, Слави….., бе гадна съм, ама да се поспрат малко. Поне да създадат нещо и тогава да идват нас да ни спасяват. А децата са важни – защото знаеш, че ще искаш бъдеще за тях. Иначе ситуацията е : „Един г.з – една вселена!“.

Още по-интересно е интервюто в свинската медия. Явно Онуй я пробутва като спомагателна патерица. Всъщност Цвета става за всичко – от духовен живот до спасителка. Ванга и звездите й го говорят. Само дано е улучила правилният номер боя за русото, да не стане някой сакатлък и да не се изпълни предсказанието…..

Елена Гунчева