Колкото по-бързо си отиде некадърното управление на Кирил Петков и сие, толкова по-голям шанс ще имаме да се справим с кризата

Колкото по-бързо си отиде некадърното управление на Кирил Петков и сие, толкова по-голям шанс ще имаме да се справим с кризата, която същите некадърници умишлено поддържат!

На всички е ясно, че именно тези същества държат умишлено високи цените на горивата в България с един лев по-високи! На всички е ясно, че същите тези ни натресоха газовата криза, за да обслужат чужди интереси! На всички е ясно, че тези, освен да теглят милиарди левове заеми, които потъват незнайно къде, друго не могат!

Връх на некадърното управление беше „хакването“ на аналоговите български пощи, в които липсват компютри! Това обаче не им стигна на Петков и Василев! През цялото време същите лансираха лъжа след лъжа! И до днес никой не разбра къде са прословутите два кораба с втечнен газ и на каква цена е договорен газа?

Всички разбраха, че това правителство и неговите привърженици са поклонници на Истанбулската конвенция и по-точно в онази най-извратена част от нея, наречена джендъризъм! Всички разбраха, че Петков без никакво притеснение е готов да предаде българския национален интерес, за да обслужи чужд такъв!

Лъжата бе най-силното оръжие на това извратено правителство, но както гласи старата поговорка – На лъжата краката са къси!

Във вторник от 17:30 ч. нека всички заедно да сложим край на агонията!

Димитър Байрактаров