Колко лесно и евтино се купува управлението на една държава. За учредяването на една партия в България и нейния силен ПР са необходими не повече от един милион лева

Добро утро
Колко лесно и евтино се купува управлението на една държава. За учредяването на една партия в България и нейния силен ПР са необходими не повече от един милион лева. Има едни задокеански инвеститори, които инвестират в създаването на политически партии в България, осигуряват ѝ добър ПР и тази партия влиза в парламента.

Разбира се, платформите на няколкото партии, които създадоха САЩ и НАТО в България са различни в няколко сфери, но обединени в едно – да разрушат България и да бъде прокарана американската и натовска политика в страната ни. След като вкараш тая партия в парламента, вече няма смисъл да я финансираш, защото това е работа на държавата, която на свой ред плаща субсидии на същата с които тя да се издържа. Цели отдели в САЩ се занимават с управлението и ПР-а на създадените от тях партии в нашата родина. Разузнаването работи в подкопаване на името и дейността на другите партии, които не са създадени от тях.
Ето и резултата:

ГЕРБ не са българска партия, а са финансирани уж от Германия, но всъщност са под шапката на САЩ и НАТО.
ПП е напълно американска партия, която бе създадена с финансиране от САЩ. Нима Кирчо и Асенчо са инвестирали милион-два в учредяването ѝ?
ДПС по принцип си е турска и е под ударите на САЩ, но леко, защото тя им е необходима.
БСП е под постоянните удари на САЩ и това е видно от резултатите на последните няколко избори.
ДБ е създадена от САЩ и НАТО.
Български възход също – че откъде Стефан Янев събра милион-два за учредяването на партията си?
Възраждане – българска партия със слаби шансове, защото ще бъде разобличена от разузнаването и ПР-те на САЩ и НАТО.

И, като погледнем реално, в българския парламент има повече американско и натовско влияние отколкото национално и българско.
САЩ и НАТО не са купили нашите политици, а са си създали такива.
Който иска, нека ме опровергае.

Поздрави: Мажд Алгафари