КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЗИ СВЯТ!

Честно, разстроих се!
Такава нежна и чувствителна душа, а така неразбран от лошия, лош материал! Той на този пост така се старае, както и за Мето Илиенски не се е старал, а пък никой да не го оценява….Мъка, Боже, колко мъка има по този свят!

Нежното лице на полицията, разстроен, веднага е изприпкал при жените на ГЕРБ, вероятно току-що изтрезнели от празнуването на професионалния си празник преди няколко дни, да се оплаква! Те ще го разберат. Те ЗНАЯТ колко е неблагодарен народа.
Те строят за Родината, а материалът ги псува, че нищо не вършат! Неблагодарници!!!

Когато го избраха за министър, също се разчувствах от сълзите му – от радост, си казах.
Детската му мечта се е сбъднала!
Но явно не е само инцидент. Нежна, ранима душа е нашият силов министър! В пълно съответствие с европейските ценности!!!

И понеже винаги се опитвам да видя новината в публикуваните простотии, се загледах в това, че 5000 НАСЕЛЕНИ МЕСТА БИЛИ БЕЗ ПОЛИЦЕЙСКО ПРИСЪСТВИЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО 354 СЕЛА! ТЕ БИЛИ ПОСЕТЕНИ!!

А, бе, Маринов, за това ли плащаме над 1 милиард лева за полицията на година и най-много полицаи на глава от населението – за да сме „посетени“. Иначе полицията я виждаме само по протестите – срещу майките на деца с увреждания. Там са много силни и смели!

Направо побеснях! Всичките му роднини да ги посетят дано!

И какви са грандиозните успехи на полицията, че нещо ми се губят? И очаква ли се при всяка разкрита джебчийска кражба народът да се нареди в шпалир и да ви ръкопляска? Нали затова ви плащаме? А вие НЕ ГО ВЪРШИТЕ!

С колко са намалели убийствата, грабежите, изнасилванията, кражбите??? Да се похвалите с нещо такова?

По-скоро да се похвалите, че полицаите ги биха надлъж и нашир по гетата на Територята! Да видят хубаво ли е! А иначе станахте само едни регистратори на престъпността!

Защото ТЯ УПРАВЛЯВА!

„Шести септември“

Елена Гунчева