КОЛОНИИ НА БРЮКСЕЛ ЛИ СМЕ?!

Вижте какво става с Полша! Съдът на ЕС в Люксембург НАРЕДИЛ НА ПОЛША НЕЗАБАВНО да спре промените във Върховния съд. Нарежда на една независима самостоятелна държава. Дали?

Ние не сме се сблъсквали с подобни нареждания, защото продажните ни политици се съгласяват с всичко, повтарям – С ВСИЧКО, КОЕТО СЕ НАРЕЖДА ОТ БРЮКСЕЛ. И осребряват добре съгласието си.

С подписването на договорите за присъединяване към ЕС, всички държави се лишиха от суверинитет. Не могат да водят самостоятелна външна и вътрешна политика. За всяко нещо трябва да се съобразяват с Брюксел и мнението на еврочиновниците.

На кого ни продадохте? МАДАМ ЙЕС – и досега не знаем какви договорки и какви преговори са водени за присъединяването на България. Но резултатите ги виждаме – ТОТАЛНА РАЗРУХА – НА ИКОНОМИКАТА, НА АРМИЯТА, НА ОБЩЕСТВОТО, НА СЕМЕЙСТВОТО. НАТРАПЕНИ МИГРАНТИ, ГЕЙ-ПАРАДИ И ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ УБИЙЦИ И ИЗРОДИ!

Това получихме. И едно уточнение – Мадам Йес не е съвсем българка. Големият радетел за НАТО Соломон Паси не е българин. Доста от преговарящите за присъединяването ни към ЕС не са българи.
НА КОГО НИ ПРОДАДОХТЕ? И КОМУ Е ИЗГОДНО ДА НИ УНИЩОЖИТЕ?

Факт е, че България в момента е КОЛОНИЯ, НЯМАМЕ СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ!

Затова сега битката трябва да бъде отново ЗА СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ!

Бог да пази България!

Елена Гунчева