Коментар на реплика на Премиерът: Полагаме огромни усилия в борбата със сивия сектор

Това да разбираме, че се опитвате да се самоубиете бавно, но с огромни усилия ли 🙂 ?

Няма демократична държава в ЕС и в региона с повече постановки, нареждания и измислени нагласени събития от България, Г-н Борисов.

Полицаите ни са толкова заети да нареждат хора поръчково за някой лев и да им измислят провинения само защото са неудобни и някой си така наречен близък до властта им дължи едни пари и не иска да си плаща, че нямат време да задържат и опазят реалните  престъпници и убийци, изнасилвачи и психопати в затворите, изтичат като пясък през часовник – бавно и сигурно, до край.

Може да си ги ползвате като контингенти за мокри поръчки и да правят хората инвалиди, за някой лев, “борейки се със сивия сектор”,  така и така са на свобода, какво ще кажете?

😀 Да ги пращате да правят хората инвалиди и да им директно да ги закопават, защото някой им дължи пари и предпочита вместо да им плаща да ги убие, че по-евтино, както смело и безотговорно заплашват нашироко Вашите Грузински аверчета бившите собственици на Мол Парадайс, че вместо да плащат бизнес дълговете си ще трепят. Утилизират ги тея избягали убийци и престъпници, бе Г-н Борисов, “борейки се със сивия сектор”. Що пък да не поработят на поръчки и те?!

Дори Албания направиха насилствена съдебна реформа, Г-н Борисов. Вие работите като в тоталитарен режим в условия на демокрация, знаете ли го това?

Интелигентни хора се управляват различно от овце. Първите се управляват с 80% социални политики и 20% прибиране и 0% натиск, а вторите с 80% крадене, 19% натиск и 1% социални политики (евентуално на добра воля за популизъм). Вие управлявате демократична капиталистическа държава като пролетариата по първия модел в крайна форма – натиск, нареждания, политически вендети, срам за България и терор над обществото. То затова се казва капитализъм, бе Г-н Борисов, защото водещи фактори в микроикономиката и политиката на страната ни в такива условия на капитализъм и демокрация са капиталистите – хората на бизнеса. Но тях Вие ги цакате, мамите, мачкате със закон след закон, за чието приемане и не приемане се започва едно долно кално изнудване като за световно.

Знаете ли Вие че в Западна Европа има социални политики,  които не позволяват да се краде от правото на бъдеще и образование децата на България от разни некадърни прости дребни тарикати без мозъци и сърца, които се облагодетелстват за сметка на десетки хиляди детски животи, образованието и бъдещето им и после могат да спят, знаете ли че има социални политики, които не позволяват да се окрадат инвалидите и социално онеправданите от подобен тип дребни тарикати, има социални политики, които да защитават най-бедните и онеправданите в критични ситуации като тези хора по селата, чиито поминък иззехте и избихте и решихте, че обезщетенията просто ще се забавят ега измрат от глад дотогава бабите и дядовците без много шум?!

М, знаете ли Вие?! Вие знаете ли, че в САЩ и повечето държави в Западна Европа има закон за лобито, за да се легализират отношенията едър бизнес  – политика, които са неизбежни, но някак можело тая търговия да придобие и легални формати и тогава да може да се води реална борба с корупцията по ниските етажи на властта?!

Знаете ли Вие?!

Интересува ли Ви изобщо, за да знаете?

Отворете моля Ви един учебник по Социална психология, спешно за веднага и един учебник по история също за веднага  и прочетете как работят и колко са напълно противоположни стиловете на лидиране в единия случай при управление на интелигентни адекватни хора в условия на капитализъм и демокрация спрямо другия случай управление на дас ман (това учебника по психология и философия отворете) но да не ви затруднявам прекалено  – в прост превод овце, маса.

Вие се опитвате да управлявате интелигентно демократично капиталистическо Европейско общество от хора като овце с евтин популизъм и крайна липса на чуваемост, натиск над умните, натиск над богатите, натиск над бизнеса, неплащане от крупни длъжници и измиване ръцете им с политически вендети, натиск над различните, натиск над борещите се все едно живеем 100 години назад във фашизъм, не достатъчно застъпени социални политики, критична корупция на ниските нива в по-малките населени места за сметка на детски животи, критична корупция в здравеопазването за сметка на болни хора, чиито живот е обречен, а някой голяят с парите им и си купуват ботушки за жената. Вие добре ли сте изобщо да се изказвате вече, щот мен би ме било срам на Ваше място при тези действия срещу хората и обществото ми да им говоря?!

Прочетете разликата между демокрация и комунизъм. Защото Вие управлявате като в комунистически строй с репресии, гаври с бизнеса, гаври с личности, гаври с образованието и бъдещето на децата ни като публично се допускат критично грозни кражби от тях, гаври с обществото и правото им на адекватни социални политики, гаври срещу отделни личности чрез “уреждане” на сметки чрез заплахи за убийства чрез поръчкова полицейщина, политически вендети, тормоз и репресия.

Полицаите ни станаха момчета на поръчка, Г-н Борисов. Сега и убийците впрегнете за мокри поръчки и без това ми обещават от половин година, че ще ме инвалидизират и убиват Грузинците щот ми дължат пари, да работят хората дет се вика хладнокръвен убиец психопат избягал от затвора си е кадър в борбата със сивия сектор. :)))

Албания, Г-н Борисов, Албания ни изпревари. Вие ни репресирайте още, така си ускорявате само бунта и метежа, който е неизбежен ефект от неадекватните тоталитарни репресивни политики към обществото ни. Та, да се върнем на въпроса – самоубивате ли се Г-н Борисов? Вие уши и глава имате ли на раменете  или пак някой ще ми каже, че ще ме бута по стълбите, ще ме прави инвалид, ще ме убива с куршум в главата, в сърцето или и ще ми купи ковчек. М?!

Е. Стоименова

loading...