Контрол му е майката

Малии – Страх!, голям при това, тресе Майката, че и Бащата на нацията. ГЕРБ официално признаха чрез Цецка Цачева, че се страхуват да ги разследва за корупция Орган, който не е контролиран от тях. Ако президентът назначавал председателя на Органа, при служебно правителство можел да го използва тенденциозно. Както и всички служебни министри – да допълним Цачевата логика. И пак от Це.Ца. – Органът трябвало да се назначава от НС, но да е равноотдалечен от всички власти, най-вече от изпълнителната. Таквиз абсурди в едно изречение рядко се срещат. Тя и жабата е и умна, и красива, ама – разкрачена.
Ако председателят на Органа обаче се избира от мнозинството в парламента (ГЕРБ), което излъчва и изпълнителната власт (ГЕРБ), че и съдебната (ГЕРБ), опасност няма. Тоз Орган как ще разследва майката, бащата, братковците, кумовете и сватовете? Ни-как! Ама, кажете си, не боли! Страх ви е, че като не контролирате кой ще ви разследва, ще лъснат задните ви части.
Сега вече си обясняваме защо или бойкотирате, или крякате за борбата с корупцията? Не искате да я борите таз корупция, не искате. А да я държите под контрол. Че ви е страх и да си признаете, а пускате жена да ви бере срама. Мачовци…

Ина Михайлова

Резултат с изображение за борбата с корупцията

http://duma.bg

loading...