Конфликтът Гергов – Нинова е преживян

Председателят на БСП Корнелия Нинова идва тази вечер в Пловдив за среща с градската организация  на партията. Ден преди това оставка подаде заместник – председателят й Атанас Петков, който е член на Областния и на Националния съвет на столетницата.

Няма драма в оставката ми. Целта е оздравителна и съсредоточаване на работата ми преди местните избори като заместник – председател на областната организация на БСП, в която са включени още 17 общини. Последното, което искаме, е едни и същи хора да се занимават с едно и също нещо.

Според Атанас Петков конфликтът между областния председател на БСП Георги Гергов и Корнелия Нинова е преживян и тази вечер заедно ще разговарят с пловдивските социалисти. Конкретен повод за посещението на Нинова в града няма.

Това е работа на председателя, да поддържа контакт със структурите, още повече,че Корнелия Нинова има нужда да усети силата на пловдивската организация. 

Атанас Петков заяви, че 2018-та година за Пловдив няма да е по- различна от предишните. Пак ще има старт на гръмки проекти и накрая ще се получи едно голямо нищо като „Коматевско шосе“, където обещанието за голямото разширение се оказа голямо намаление.