КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ИМА КОГАТО ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА И ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ РАЗМИНАВАТ

След дълбок анализ стигнах до извода, че КПКОНПИ /бе Оная комисия – за интересите/, е създадена с две цели: първа цел – нареждане на хранилка на Наши хора с едни хубави заплати и втора цел – обяснения на народа как правителството, политиците и другите Наши хора са чисти като сълза, невинни, нямат конфликт на интереси и са решени целите в бяло.

Истината е, че всички пари – от обществени поръчки, от граждански договори, които са без ЗОП, доставки, всичко, се въртят само между управляващите и рода и любовници до девето коляно. Никой извън този кръг няма шанс да спечели обществена поръчка дори за трепане на комари /или пък за броенете им на цена от един милион лева – само да си кажа болката, че за тези пари лично комар по комар щях да ги броя, който не вярва, да ги преброи след мен/.

Ама няма никакъв конфликт на интереси, нито когато на министри се даряват огромни апартаменти да ги ползват без наем, нито когато съпрузи, братя, сестри, шуреи и шуренайки печелят обществени поръчки, нито когато поръчките се печелят от фирми със „сламени“ човеци за управляващи.

Европейският съюз вижда какви ги вършат нашите политици – от 28 години традиция. И затова изискаха подобен закон и комисия. И както всяко нещо, което не допада на управляващите, и това е само формално. За да лъжат Европа и нас. Само че нито Европа се лъже, нито ние се лъжем. Само се дразним от безочието и наглостта.

И всички тези големи тарикати един ден ще си платят сметката с лихви. Защото аз не искам да лежат в затвора, а само пълна конфискация на имуществото на всички до девето коляно. И да ги оставим с една минимална заплата да живеят на пазарен наем.

Затова и в момента Оная комисия смята, че конфликти няма. Явно конфликтът е само между интересите на шайката и интересите на народа. Но там няма кой да отсъди по справедливост. Само ни се смеят от лъскавите лимузини, облечени с белите костюми.

Елена Гунчева

loading...