Корнелия Нинова издаде новата присъда на БСП

Тя не смята върнатия мандат за поражение

Лидерът на БСП Корнелия Нинова не определи върнатия неизпълнен мандат като поражение и допълни, че отиват на „Бузлуджа“ след добре свършена работа.

„Подходихме много отговорно, бяхме диалогични, събрахме на една маса колегите, които не си говориха помежду си в последните седмици не го направихме само на думи, а изготвихме програма.
Предложихме 79 закона на Народното събрание, за да сме сигурни, че има мнозинство, подходихме разумно и мъдро. Това заяви в „Панорама“ по Българската национална телевизия лидерът на левицата.

Тя е на мнение, че БСП се променило. В този ред на мисли посочи, че от партия, с която никой не искал да разговаря, се превърнали в единствената партия, която можеше да говори с всички. При това не пропусна да подчерта, че са направили това, водени от разбирането, че за България предстоят тежки месеци.

Тя не скри, че през предстоящата зима всяко едно семейство ще бъде изправено пред сериозни изпитания.
Заради това допълни, че отиват на Бузлуджа „с чувство на истина за държавническо и отговорно поведение в опит да направим редовно правителство и да има редовен парламент, който да даде стабилност и сигурност“, заключи лидерът на БСП Корнелия Нинова.
Източник: standartnews.com