Корнелия Нинова след катастрофата: 2 пъти за 1 месец ми идва в повече!

Добре съм, този път ми няма нищо, пиша си доклада за конгреса, но започвам да мисля, че случилото се вчера не е случайно. За 1 месец 2 катастрофи с такси на една и съща фирма.

Първият път ударът бе отзад, сега в страни, седях отзад в автомобила и не пострадах, но фактът, че и този път таксиметровият автомобил излезе от глуха улица, нарушавайки правилата за движение според мен не е случаен, това заяви тази сутрин за struma.com лидерът на БСП Корнелия Нинова, след преживяната вчера втора катастрофа.

Първият път, когато таксиметров автомобил се заби в служебния автомобил на Нинова, тя преживя камшичен удар и около 2 седмици бе с шина на врата, този път се отърва невредима.

Нинова размести пластовете в собствената си партия, слагайки край на ерата на старите муцуни, с което си навлече гнева на шепа съпартийци. Освен това острият и език дразни и опонентите ѝ. Дали някой си прави опасни шеги с Корнелия Нинова е неясно, но наистина поредицата от инциденти с нея е обезпокоителна.

В момента БСП готви конгрес. Преди време ние съобщихме, че емисари от областта, привърженици на старото статукво в БСП по времето на Михаил Миков, обикалят структурите в Пиринско, подкокоросвайки ги срещу Нинова. Почти навсякъде обаче опитите им да я дискредитират удариха на камък.

Нинова направи революционни промени в БСП, които изхвърлиха зад борда интересчиите в столетницата. Така властта им бе ограничена, а Корнелия Нинова си спечели врагове в партията и извън нея. Трудно е с остарели и архаични методи, характерни за БСП в последните години, да се събори, онова което Нинова направи с БСП във времето, в което е начело на партията.

Вътрепартийните опити за дестабилизиране на столетницата преди конгреса не разклащат устоите на БСП, напротив, показват, че политиката на Нинова да изхвърли интригантите, довели БСП до пълно заличаване от политическата карта на страната, е правилна!

В. Андонова

http://struma.com

loading...