Корнелия Нинова с горещи разкрития за срива на държавата

Твърди, че винаги са защитавали работниците и благодарение на БСП се увеличи минималната работна заплата и ваучерите за храна

Лидерът на левицата Корнелия Нинова направи горещи разкрития за срива на държавата.

Тя е на мнение, че в трудните времена, в които живеем, хората ще преминат много трудно през кризата, без социална партия в правителството.

„Показахме с резултати, че работим за тях. Кой каквото иска да си приписва, но без БСП в правителството нямаше да има безплатни детски градини, по-ниски данъци за работещи млади семейства, увеличено майчинство и пенсии.

Винаги сме защитавали работниците и благодарение на БСП се увеличи минималната работна заплата и ваучерите за храна. Ние увеличихме подкрепата за енергийно бедните. Но понеже инфлацията изяжда тези увеличения, цялостната политика по доходите трябва да продължи, а само БСП е автентичната, доказала се и в опозиция, и в управление като социалната партия. Ще продължим и в следващия парламент да повишаваме доходите и да се грижим за хората“, категорична бе тя.

Корнелия Нинова изрече тези думи по време на празника на район „Овча купел“ в столицата, където се срещна с редица хора и отговори на множеството въпроси, които ги вълнуваха.
Източник: standartnews.com