Кортежът на Кирил Петков хвърчи с бясна скорост по АМ „Тракия“ заради…

Вече стана ясно, че коалиционният съвет в МС няма да може да започне навреме

Министър-председателят в оставка Кирил Петков хвърчи с бясна скорост с два джипа на НСО по АМ „Тракия“, отбелязва Трибюн.бг.

За негово огромно съжаление обаче въпреки високата скорост изглежда Кирил Петков все пак няма да може да се прибере навреме от морето в София за интервюто си по Нова тв.
Причината е, че кортежът му е заседнал в тапа на АМ Тракия, която е била причинена от пътно произшествие.

Малко преди 17 ч. премиерът в оставка е бил все още на 280 километра от София. Кортежът обаче правил всичко по силите си той да не закъснява твърде много.
Така или иначе се разбра, че коалиционният съвет, който бе насрочен за 19.00 ч. тази вечер няма да започне навреме. Причина за забавянето е ангажиментът на Кирил Петков, както и участието на Корнелия Нинова по bTV.

Припомняме, че тази вечер в Министерски съвет трябва да се съберат премиерът в оставка Кирил Петков, вицепремиерите Асен Василев и Корнелия Нинова, както и съпредседателите на „Демократична България“ Христо Иванов, Атанас Атанасов и Владислав Панев.

Както вече стана ясно въпреки множеството скандали, които тресат държавата, Кирил Петков реши, че му е време за почивка и отдъхва заедно със семейството на плаж „Корал“. Някои дори твърдят, че премиерското семейство са пазени от НСО.
Източник: trud.bg