„КОРУПЦИЯ“ Е ВСИЧКО, В КОЕТО „НЕ УЧАСТВА“ БОЙКО БОРИСОВ!

До дни ще бъде обявено името на българина, който получава забрана за влизане в САЩ заради корупция. Това обяви пред Нова телевизия американският посланик Херо Мустафа. Тя разкри, че името вече е ясно и няма да бъде скрито. А мярката за оповестяване е част от желанието на САЩ България да повиши върховенството на закона. Има конкретна разпоредба в законодателството на Конгреса, която дава право на държавния секретар на САЩ да назове длъжностни лица, замесени в корупционна дейност. Месец, след като казах, че ще направим това, ние действително ще оповестим име. Причината е, че защото смятам, че е важно да работим заедно в борбата с корупцията и когато можем да свършим нашата работа, ние го правим. Това ще бъде само първото име, но после ще има и други, обясни тя.“

А на бас, че името, оповестено от държавния секретар на САЩ, няма да е на главатаря Бойко Методиев Борисов!

Тия американци са твърде измислени в „борбата си с корупцията в България“. Ще „борят корупция“ в мафиотска държава – кочина, начело с Бойко Методиев Борисов, пък всеки друг, но не Той е в списъка им.

А туй, че щели да обявят и забранят на някого да влиза в САЩ, и кво. Голям праз. Има толкова прекрасни други дестинации.

А това, че точно те посочват кой е корумпиран, а нашето консилиери – прокуратурата досега е спала и не разбрала да се побара, още веднъж показва каква ЗАВИСИМА ДЪРЖАВА КОЧИНА СМЕ.

А „корупция“ очевидно за тях е всичко, в което Борисов „не участва“.

Afera.bg