КОСАТА, КОСМОСА ИЛИ КАК ЗВЕЗДИТЕ ИМ ГО ГОВОРЯТ…..

Знаех си, че не всеки може да стане президент. Оказва се, че си трЕбе да има връзка с КОСМОСА! Иначе без връзка с космоса, какъв президент ще е? Несериозна работа! Поне според пристаналата на гербоидите мома от ИТН, косата била най-важна за президент. Защото тя му осигурявала връзката с космоса! Явно звездите й го говорят!

Значи, президентът трябва да е с коса , за да осъществява връзката си с космоса. Вече си го представям като Гошето Лозанов, всеки косъм стърчи в различна посока и приема послания от космоса! Тук се замислям, дали ако не е изцяло космат, няма връзката с космоса да е още по-силна.

Тук жените сме си направо облагодетелствани. Направо кандидатките за президент, освен да се изрусят, да си слагат екстеншъни, да ги пръскат с лак и да стърчат във всички посоки, за да хващат космическите енергии! И звездите да им го говорят, разбира се. То един президент, не му ли говорят звездите, не ми го хвали!

Признавам, че от днес нататък ще гледам с подозрение плешивите мъже. Ми никва връзка нямат с космоса, значи! А без връзка с космоса, какъв живот може да имаш с тях, ааааа? Значи си търсим нещо космато, рошаво, косата му да стърчи към космоса и да му говорят звездите. Мъж-мечта, да знаете! И звездите и космоса могат да му говорят. Какво трябва да му казва космоса и от какво естество ще е връзката между косата му и космоса, не успях да се сетя. И не ми стиска да попитам, честно казано!

Замислям се, че макар и оскъдни откъм политици и държавници, много сме задобрели откъм цирковото изкуство в политиката. Ама много! Туй разни африкаски диктатори като куцо пиле домат ги отнасяме! Те имат ли връзка с космоса – имат трънки!

Сега тръпна в очакване за другите изисквания. Разбрах, че според Росито Пристаналата, президентът трябвало да има и очила. Не уточни слънчеви или други. Тоест трябва и да е кьорав от много гледане на телевизия /може и от четене на книги, но подозирам, че в случая с ГЕРБ, това не се брои/.

Според мен си е редно отбрани политици да хвърлят един боб в ефир, да разхвърлят карти таро, да извадят една кристална топка и да ни уведомят какво им го говорят звездите с по-големи подробности. Ако трябва, и на ЦИК да връчат резултатите от космоса!

Ех, Българийо, нацио космическа!

Елена Гунчева