Костадинов: Призоваваме цяла България на протест срещу режима на 14 май

Искам да благодаря на хората, които помогнаха за събирането на сумата от 20 000 лв. за паричната гаранция, която ми беше наложена. Това каза председателят на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов е ефира на „Делници“.

„Ние още от началото не спирахме да повтаряме, че преди всичко трябва да се запази здрав разум и спокойстие. Решението на съда да отпадне наложената ми парична гаранция е съвсем логична, тъй като няма никакви събрани доказателства за евентуална моя вина, а не са събрани и доказателства към посока оневиняващи мен, тъй като те са длъжни да събират доказателства и в двете посоки. Това показва, че все още има достатъчно честни български съдии и ни дава надежда да продължаваме с борбата напред“, каза още Костадинов.

По повод слуховете за платени поръчкови публикации свързани с него в Телевизия „Евроком“ той отрече, като обясни, че единствените финансови взаимоотношения с медията са били по време на избори.

Той призова българите на национален протест на 14 май от 12ч. пред Народното събрание с искане на оставка на правителството. „Ако извънредното положение бъде удължено ние ще направим протест на първия ден след извънредното положение“, каза още той.

eurocom.bg

loading...