Костадин Костадинов: Където и да пипнем нещо свързано с престъпната мафия ГЕРБ-ВМРО, навсякъде откриваме корупция

Недалеч от главния път Варна-София, между Антоново и Омуртаг, се намира язовир „Ястребино“. На връщане от София реших да видя в какво състояние се намира. Няма да ви изненадам, ако ви кажа, че язовирът е две трети празен. Снимах и от язовирната стена с дрон, защото достъпът е забранен – гледката е потресаваща! Според местните хора в началото на юли язовирът е бил максимално запълнен.

Изводите? Където и да пипнем нещо свързано с престъпната мафия ГЕРБ-ВМРО, навсякъде откриваме корупция, некомпетентност и престъпност. Трябва да премахнем престъпниците от управлението, и ние от Възраждане ще направим всичко по силите си това да стане възможно най-скоро.

Недалеч от главния път Варна-София, между Антоново и Омуртаг, се намира язовир "Ястребино". На връщане от София реших да видя в какво състояние се намира. Няма да ви изненадам, ако ви кажа, че язовирът е две трети празен. Снимах и от язовирната стена с дрон, защото достъпът е забранен – гледката е потресаваща! Според местните хора в началото на юли язовирът е бил максимално запълнен. Изводите? Където и да пипнем нещо свързано с престъпната мафия ГЕРБ-ВМРО, навсякъде откриваме корупция, некомпетентност и престъпност. Трябва да премахнем престъпниците от управлението, и ние от Възраждане ще направим всичко по силите си това да стане възможно най-скоро.

Публикувахте от Костадин Костадинов в Неделя, 12 януари 2020 г.

loading...