КПКОНПИ пере до пълно избелване на почернели от корупция и крадлък престъпници!

ТОВА Е РЕЗУЛТАТА! СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ?! 
КПКОНПИ изпра и обяви за невинни Цветанов, Рашидов, Борисов, Цачева и останалите апертаментаджии, терасадйии, виладжии и балконаджии! Така, както преди това изпраха и Пеевски и го обяви за най-чистият в държавата! Така, както ще перат и препират всички крадливи членове на ОПГ-то, което управлява държавата ни, защото ТЕ служат на ТЯХ, а ние само им плащаме заплатите.

Всички тези сигнали срещу политици и магистрати са внесени от БОЕЦ и са по разследвания на Биволъ, Фрогнюз, АКФ, Свободна Европа, 19 минути и др. медии. За предоставената от БОЕЦ и анализирана и публикувана от Биволъ ревизия и проверка на Цветанов от КОНПИ, в която самите ТЕ установяват разминавания в неговите доходи за стотици хиляди лева, няма дори една дума! Така пере КПКОНПИ! До пълно избелване на почернели от корупция и далавери боклуци!
В същото време на БОЕЦ е назначена ревизия от НАП по прокурорско разпореждане, образувани са две досъдебно производства от ВКП по фалшиви и анонимни сигнали срещу нас и в ход са две дела, по които сме страна. Плюс запори на сметки, призовки, заплахи, нападения и тн. По същият начин прокуратурата на мафията подлага на репресии и биволите! 
ПЕРАЛНЯТА ОБАЧЕ ЗАПОЧВА ДА СКЪРЦА И да се разпада, появяват се течове и принуждаваме „системата“ да се саморазобличава! Пламен Георгиев проверява Цацаров за незаконната пристройка и купената вила на половин цена, а Цацаров проверява Пламен Георгиев за незаконната сауна и недекларираната тераса от 160 кв.м. Натикахме свинете в калта в собствената им кочина и сега квичат и грухтят, но за обществото стана видно, че институциите са тотално презети от мафията и обслужват и защитават нейните интереси! Това е важна цел, която постигнахме. И за най-заспалите и заблудени вече е ясно, че прокуратура нямаме, че антикорупционен орган нямаме, че правителство нямаме, че правосъдие нямаме, че справедливсот няма! Имаме пленена от мафията държава, раздрана от корупция и крадлък, в която властват дебелите и законите на мафията! Имаме и непримирими граждани, бойци и биволи, които дават отпор и съпротива срещу това зло и въпреки всички репресии и удари не могат да ни смачкат!
Продължаваме! Няма вечни перални, само човешкият стремеж към свобода и справедлисот е вечен. Очаквайте следващите действия и акции на БОЕЦ.
Дните на мафията са преброени и слугите им ще плащат солидарно със своите господари за извършените от тях престъпления!

Продължаваме!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

loading...