Крайно време е да сложим край на издевателствата на ДПС и циганите над българския род

Мустафа Карадайъ изнаглял съвсем: „ДПС рано или късно ще стане първа политическа сила, ако не в нашето, то в следващото поколение…“

Какво ни казва ибрикчията на Доган? Че етническите турци ще ни претопят? Че ще обърнат България на Кърджалийска република?

Цинизмът на Карадайъ е тъждествен с безсрамието на някаква циганска фондация, която подала жалба срещу Краси Каракачанов, защото ги дискриминирал с изказването си „Циганите у нас станаха много нагли“.

Циганите не били цигани. Били роми. И не били нагли.

Аз предлагам да скъсаме с криворазбраната мантра на толерантността и по двете линии – и турската, и циганската. Премного толерантни бяхме в целия преход, премного политкоректни, премного милиарди се изсипаха от Европа за интреграцията на малцинствата, премного жертви направихме заради етническия мир. Полза никаква.

Качиха ни се на главата. ДПС – политически, циганите – в криминално-битов план.

Все ще изскочи от мрака някой изрод като Северин да изнасили зверски и утрепе жена ти. Или като ония, двамата оръфляци от Войводино, посегнали на достоен български командос. Или като Агата от Сараите,  въобразил си, че доживотно ще нанизва на броеницата си правителства, президенти, министри и прокурори.

Това вечно ли трябва да се търпи?

Ако сега не се вземем в ръце, съвсем скоро ще е безнадеждно късно. Карадайъ ни го казва ясно: „ако не в това, в следващото поколение…“

През изминалата година се родиха рекордно малко българчета. С „ромчетата“ дали положението е същото? Какво ще е съотношението след пет години? А след десет?

Топим се, докато издевателстват над нас физически и морално. Че и си плащаме за „удоволствието“.

Какъв народ, какви мазохисти…

автор
Недялко Недялков

Резултат с изображение за недялко недялков

http://retro.bg

loading...