КРАСТАВИТЕ ПОМИЯРИ ПРЕЗ ДЕВЕТ БАИРА СЕ СЪБИРАТ

В стремежа си да привлече куцо и сакато да гласува за тях, Боку днес подписа споразумение с легионерите – „Български демократичен форум“, членовете на който са бивши членове на „Българска легия“ или техни наследници, накратко фашистката организация, възхищаваща се и подкрепяща нацистите.

Това е ясно, гербавите не се гнусят от нищо, след Ал Йо, моралната психологическа граница е премината. И излиза един много интересен персонаж – великият финансист Мукавейчо Радоевич. Влязъл в СДС с един стар шлифер, а сега притежаващ не само половината Пловдив, но и много огромни имоти в Родопите и цяла Южна България. Естествено, пак работил човекът – депутат бил, министър бил, спестил, не като нас разсипниците.

И лъсва договорката на бившите седесари с ГЕРБ – Тотев е човек на Мукавей, който пък е ортак с майка му. Даже зли езици говорят, че по-скоро истинският собственик на мамините имоти е точно той. Приватизации, рестутиции – също като Мавъра, който се прави и на писател, и Мукавейчо намаза от законите, които си ги гласуваха за себе си.

Поне едно е хубавото в тази миризлива родна картинка – падат маските, виждаме договорките, в голямата си част срамни и отвратителни, виждаме каква е цената на властта, виждаме как са навързани като свински черва, а и на вид и харизма го дакарват като тях….

И не знам дали някой някъде прави списък, но ако аз бях във властта, нямаше да допусна нито един крадлив помияр да го оставя да живее с откраднатото от хората. Арестите и затвора са най-лекото. Молете се да получите правосъдие, а не справедливост! Защото предателите на България се знае как се наказват!

Елена Гунчева