Кратка президентска история на прехода

Кратка президентска история на прехода:
Наивен романтик на прехода – Желю
Парвеню на прехода – Пешо.
Овчарчето Калитко на прехода – Георги.
Идиот на прехода – Роско.
Мъж на прехода – Радев.
Хоук.

Богомил Бонев

loading...