КРИЗИСЕН ПИАР НА ГЪРБА НА МЪРТВИТЕ

Може да бъде изображение с ‎1 човек и ‎текст, който гласи '‎съпругата на боян петров: кирил петков лъже, спасителната акция платих аз 27 октомери 2021 сряда 12:15 Tweet харесва ми 208 души харесват това. харесайте ro поеди Send to Kindle съпругата на загиналия алпинист боян петро обвини кандидата зa депутат от חח кирил петков лъжа в коментар 5ъв фейсбук радослава ненова посочва, че твърдението, не именно бившият служебен министър наикономиката e‎'‎‎

Няма по-грозно нещо от пиар на гърба на мъртвите. Да почива в мир Боян Петров, но това, което се случи днес, ме отврати до дъното на душата ми. Днес Кирил Петков, по-известен сред съпартийци и народ като Просто Киро, не се посвени да си направи самореклама как бил спасявал Боян Петров и финансирал /лично той, с личните си ръчички и парички/ операцията по спасяването.

Постъпката е толкова грозна морално, а дори политически, че много се чудих дали изобщо да я коментирам. Но да замълча, означава да се съглася с подобен гнусен пиар в момент на политическа криза, когато Просто Киро се опитва да си спаси задните части след всички простотии, които направи само за два месеца в управлението.

На снимката е изявлението на съпругата на Боян Петров, която директно обвинява Просто Киро в лъжа. Поредната лъжа. Поредната ПАТОЛОГИЧНА лъжа!

Всички се погнусихме. На фона на ухилената физиономия на Просто Киро, който правеше нелепи изражения и жестове по време на цялото заседание. Оцъкленият поглед и поведение на разглезено дете в детската градина започнаха да идват в повече. Като тук дори не коментирам за позора българският премиер да е с чужд флаг на профилната си снимка в социалните мрежи!

Поне, Просто Киро, остави мъртвите в покой! Грозно и гнусно е да се рекламираш върху гробовете им!

Елена Гунчева