КУЛЕБА ОТГОВОРИ НА ПРИЗИВА НА МАКРОН ДА НЕ БЪДЕ УНИЖАВАНА РУСИЯ

Автор: Наталия Гурковская, Гугъл нюз

„Призиви да се избягват унижения за Русия могат само да унизят Франция и всяка друга страна, която призовава към това“.

За това съобщава РБК-Украйна, позовавайки се на отговора на министъра на външните работи Дмитрий Кулеба в Twitter на думите на президента на Франция Емануел Макрон.

„Русия унижава сама себе си. За нас е по-добре да се съсредоточим върху това, как да поставим Русия на мястото й“ – заяви той.

По думите на министъра, именно неутрализирането на Русия „ще донесе мир и ще спаси животи“.

Напомняме, че в навечерието, президентът на Франция Макрон заяви, че не е нужно сега да бъде унижавана Русия, за да е възможно след приключване на войната в Украйна, тя ( Русия ) да бъде изведена от изолация.

По-рано Макрон не изключи, че войната в Украйна може да се разпространи и в съседните страни.

Дааа, ето ви поредното доказателство, че всички около Зеля са побъркани от наркотици и илюзии. Кулеба ( значението на името е „млин, натъпкан с месо“ ) изобщо не може да влезе в час. И това е първият дипломат на тази разгромена страна с название „Покрайнина“. Тонът е вън от всякакви разбирания за цивилизованост. Кулеба не може да схване, че безумните изказвания на киевския режим по никакъв начин не унижават Русия, а само оправдават военната операция, която тя предприе. Макрон, Борис Джонсън, Шолц, Байдън и Столтенберг също са жалки пешки, които не могат да обидят и унизят Русия. Тя е на километри над техните думи. Тя предвижда и неутрализира всяко тяхно враждебно действие. Тя се присмива над лицемерните призиви на някои от тях „да не я унижават“. Та нима е възможно хлебарки да „унизят“ мечок?

Русия спечели информационната война. Показа на човечеството истинския сатанински лик на режима на Зеленский и на „Запада“ ( евфемизъм ). Тя ви унизи, безсрамници, не разбирате ли това? А скоро ще ви срази и на бойното поле. Ще постигне всички свои цели, спасявайки човешкия род от Мрака.

Нали знаеш старата пословица, Кулебо? Най-добре се смее оня, който се смее последен. Русия знае своето Велико място. И ще те насади на твоето, колкото и да вириш нос и шкембе.  „Опомни се, престани да ръсиш глупости и се съсредоточи върху това къде ще бягаш. Или вече си избягал?“

Превод и коментар:
Милена Върбанова