КУРБАНИ И РУСОФОБСКИ БЪЛНУВАНИЯ

Един бивш посланик наш в Москва – Илиян Василев, сега си изкарва хляба с плюнки срещу Русия. Ето една от последните му мъдрости: „Ако не бяхме в НАТО, отдавна да сме станали „курбан” на Кремъл!”! Ах, колко е зловещо и цели да смрази кръвта на клетия българин.

Та какво ни даде НАТО – разбирай САЩ, останалите са членки –статисти ? Вкара ни в една безумна, античовешка война – да нападнем суверенна държава, да я разсипем и нищо да не остане от нея – Ирак.

Утрепаха наши бойци, сега се мръщим ,че идват от там насам. Ние имаме дял да им разсипем стегнатата държава. НАТО – САЩ, ни нахедри сега в Афганистан. НАТО – САЩ десет години ползва четири наши бази без да даде един долар. Сега ни подготвят да сме пушечно месо на руснаците, да ни съсипят държавата, а те ще си се върнат в „американската мечта”. НАТО –САЩ ни продават най-скъпо своите самолети – два пъти по-скъпо отколкото на Полша, а на Египет подариха 24. Защото имаме голям келепир да сме в НАТО. От там ни казаха: ако евентуално Турция захапе част от нашата територия, трябва сами да се оправяме, защото сме били …натовски държави.

На кого може да станем в близко време курбан, господин русофоб на яслата на ЦРУ? Хайде да видим, какво беше, когато бяхме във Варшавския договор: Съветският съюз ни даде лицензи да произвеждаме оръжия безплатно, от което си докарвахме два милиарда годишно. САЩ ни накара да произвеждаме колелета и маратонки във военните заводи. Съветският съюз води десет години война в Афганистан – посочете да е взел един, ама само един войник – българин или който и да било от Варшавския договор?

Кажете колко бази имаше Съветския съюз у нас? Нито една. Съветският съюз се изтегли от Германия, а НАТО –САЩ не само останаха, ами се разположиха под носа на Кремъл.

Ало, русофобът, къде видя курбани, бе?

Стефан Северин

Снимка на Стефан Северин.

loading...