Къде е тази борба с корупцията, да изляза да я посрещна?

Още кризи в бърз темп идват. Ама да не си помислите, че някакви сериозни кризи са това? Не, това са намеренията на шепа хора да въведат концлагер в Европа, което наричат „свобода, демокрация и цивилизационен“ избор. Вече ми се повръща от тези лозунги, ама какво да се прави.

Преди дни обърнах внимание, че бюрократичната фашистка върхушка на ЕС се готви да отмени общото решение по някои въпроси, касаещи външната политика. Разбирай, по въпросите за отношението към Русия, за общуването с нея, както и по въпросите за последствията за Европа от необщуването с Русия на жителите на концлагера, ще решават Урсула и Макрон.

Еврото е в рецесия.
Ако някой още не е разбрал, да се събужда!
Но ние ще приемаме валута, която е в рецесия и до 2024-та може да я няма да белия свят.
Това е обратното на икономиката! Някаква обратна икономика, нещо като да ходиш на ръце. Впрочем, не се съмнявам, че ако за нуждите на тоталитарния либерален зоопарк се наложи да се ходи на ръце, не само че ще ни учат, но ще ни обяснят „научно“ по мисиркенски колко хубаво е и как досега сме тънали в страшно невежество да ходим на крака. Не се шегувам! Метафората е буквална за нивото на глобалистите. Тъпи хора с празни души!

Анонимното безименно същество, което се намира в щатите в момента и вчера го приеха заместниците на заместниците на хората с властта, сигурен знак колко дълбоко американската държава държи на това невероятно недоразумение, било получило подкрепа за борба с корупцията в България. При това пълна подкрепа, не Просто подкрепа, а пълна подкрепа!

Някой да знае каква точно е тази борба с корупцията у нас, че аз не се сещам, да не съм пропуснала нещо, както пропуснах, че съществува външен министър на България? Къде е тази борба с корупцията, да изляза да я посрещна?

Анастасия Гешева