Лакмусът Кулеба – как посещението на външния министър на Украйна още веднъж показа как външната ни министърка е пълно недоразумение

В петък, 22-и април, в „ЕвроДикоФ“:

Специалното участие на министъра на иновациите и растежа Даниел Лорер, който сензационно опроверга всички жълти писания за роднински връзки с премиера Кирил Петков и Асен Василев. Той потвърди, че в Българската банка за развитие има четири кредита, които не се обслужват, а един, който е над 100 милиона, по никакъв начин не се обслужва и е със съмнително предназначение, като са предприети всички мерки за връщането на парите.

Бившият правосъден министър Иван Демерджиев с отговор на въпросите – ще стане ли шеф на КПКОНПИ и предлаган ли му е този пост? Как Гешев може да бъде „изработен“? Защо прокуратурата не разследва скандалния чат между Демерджиев и неизвестен бизнесмен, в който се говори, че бизнесменът си е платил, на когото трябва, за да му се свърши определена работа.

Ексцентричният бизнесмен Ивайло Пенчев, който не само прилича на Джеф Безос, но освен това има желание да направи българския вариант на Амазон. Кое го спъва? Защо Пенчев предлага министерството на Лорер да бъде закрито?

Лакмусът Кулеба – как посещението на външния министър на Украйна още веднъж показа как външната ни министърка е пълно недоразумение, премиерът Кирил Петков направи най-големия си медиен гаф досега, а Корнелия Нинова отново се показа с възможно най-уродливата опорка за пращането на оръжия в Украйна.

Как журналистите бяха третирани като дебили и добре че беше Светльо Иванов, пред когото Кулеба изговори цялото лицемерие и мерзост на българските политици.

Оръжейният търговец Гебрев казва как лесно и законно могат да се изнасят български оръжия за Украйна и още по-убедително обяснява какво правят украински самолети на софийското летище.

Хотелиерът Атанас Карагеоргиев е един от първите, които приютиха украински бежанци. Това му струва 45 хиляди лева, от държавата очаква не повече от 20 хиляди, а до сряда не бе получил и стотинка.

Имаме поща! Как умря „лъвът“ Диков? Четем едно към едно писмото на зрителя Стоян Стоянов, който жестоко критикува водещия.

Три социологически проучвания на три водещи агенции – какво питат и най-вече какво не питат? Защо нито една не поставя въпроса трябва ли да даваме оръжията за Украйна? Защо само една от трите поставя въпрос, според който „Продължаваме промяната“ продължава да е първа политическа сила? Рейтингът на правителството и имиджа на Кирил Петков се срутиха катастрофално – какво следва?

Петък, „ЕвроДикоФ“, 19:30 часа