Лапачката свърши

През последните години повечето българи си изградиха железен принцип – когато ГЕРБ тръгнат да критикуват някого и да му търсят кусури, значи истината е точно обратната. Нелепо и нагло е точно Горанов и Дончев да „кършат пръсти“ и да хапят опонентите си от БСП за предизборната им програма. 4,19 милиарда годишно щяла да струва тя на данъкоплатците, ако бъде реализирана, проплакаха от партията на Борисов. И театрално заключиха как не бива да се дава власт на Корнелия, щото се задавал „фалит на държавата.“
Айде, нЕма нужда от такъв „експертен поглед“. Вместо да гледате в чуждото канче, по-добре кажете колко струва на българите вашето управление, че не останаха вече места в гробищните паркове. Видно е, че ви липсват идеи. Че само с икономии и „усвояване“ на европари от близки фирми не става, трябва и акъл.
Филмът ви го гледахме почти 8 години – от постните пици и платените протести до десетките милиарди заеми, санирането и некадърното кърпене на магистрали и пътища. Стига сте лаяли, само за да ви се чува гласът. Нека някой друг се пробва, пък може да стане и по-добре. При вас поне резултатът е виден – катастрофа по всички линии и фронтове. А вие си се хвалете колкото искате, лапачката свърши.

Валентин Георгиев

duma.bg