ЛЕШОЯДИТЕ НА ПРАВОСЪДИЕТО

Гешефтурата прекрати производствтото по преписката за Барселонагейт. Нямало данни за извършено престъпление. Учудени има ли? Откакто мутрата е начело на държавата, неписано правило в наказателното производство е, че гербав виновен няма. Интересно е, че само по отношение на тях стръвно се спазва презумпцията за невинност, дори когато са ги хванали с ръце в касата.

Испанската прокуратура обаче продължава разследването. какъв е изводът – испанските прокурори са купени от Путин, Нинова и Радев /може и в обратния ред/, или са някакви наивници, които не си разбират от работата, докато Гешев е един бял орел /бе може и лешояд/ на правосъдието.

Едно дете в Барселона плаче. Не стига резила да имаш баща престъпник, че и да се отрече публично от теб. Е, на ГМР му е навик . Да се отрича от кръвта си. Да сте чули да говори за баща си?!? Милиционера? Само за дЕдо си, за когото злите езици говорят, че е пребит до смърт, заради мародерските си престъпления в селото. Но пък може и ГМР затова да си го харесва толкова.

Прокуратурата в България има една задача – да е бухалка срещу неудобните на гербавите. Правото и законите се изнасилват брутално пред очите на всички ни, а справедливостта остава химера, за която бленуваме всички.

И това поредно безобразие доказва тезата ми, че системата трябва да се прочисти изцяло и до дъно. Защото е зловонна и прогнила. И лешоядите и хиените да бъдат прогонени от нея.

Елена Гунчева

loading...