ЛИБЕРАСТИТЕ ОТНОВО В АТАКА, ЧЕ СА ИМ ТАКОВАЛИ МАЙКИТЕ!

Може да бъде изображение с изправен, паметник и текст, който гласи '19 MAY 2021 да почиташ паметник на този, дето e убил баща ти и изнасилил майка ти Like 1.1K отдавна e време всичко това да влезе в учебниците, защото без признание няма покаяние, без покаяние няма помирение Share този сайт използва "бисквитки". използвайки го, вие ъгласявате'

Останах сразена при прочита на тази публикация за паметника на съветската армия в София. Трябвало да се махне, защото, видиш ли, на либерастите съветските войници, гонещи нацистите към Берлин, им били убили бащата /дали е бил фашист и нацист въпросният баща, не разбрах/ и изнасилили майка им /тук пък се запитвам дали не са отрочета на това деяние?/.

Либерастките изстъпления ми идват в повече. Такива като Ал Йо, Ленчето Кремче, Соломончо Паси и прочие мислители на новия либералфашизъм, явно повече съчувстват на нацистите, отколкото на съветските войници, които просто са защитавали родината си. Явно е безкрайна мъката на новите евроатлантици, че СССР е победила във ВСВ, а не гуруто на обединена Европа – АХ!

Аз знам историята. И подобни писания и упражнения в ибрикчийство към американцитет са ми гнусни и мерзки. Но тези нови фашисти се опитват да промиват мозъците и на децата ни и на младите поколения, които не са виждали какво беше преди.

Обща черта на новите либерастфашисти, че все някой ги убива и изнасилва. Ей например даже и Беновска искат да я изнасилват. Тук богатото ми въображение подсказва, че може и руснаци да искат! Както знаем, те са смели мъже, една Беновска няма да ги уплаши! Да вметна, че ако го направят, направо нов паметник трябва да им издигнем!

Та, не пипайте паметниците! Грозно е! И показва калната ви същност. И се запитайте защо има паметник на краварските пилоти, бомбардирали София и избили невинни граждани!!!!

Елена Гунчева