ЛИБЕРАСТКАТА ЗАРАЗА ТРЯБВА ДА СПРЕ

Всички империи и цивилизации са погубени не от външни врагове, а от вътрешно разлагане на ценности и морал. Преди чужд враг да почука на портата, отвътре са забравяли Бог и са се отдавали на пороците.

Възрастта ми даде възможност да помня какво беше и да видя какво е сега. А разумът ми – да видя отчетливо разликата. Пред очите ми западният свят загуби човешки облик. Семейните ценности се замениха с прайдове пред очите на децата. Бракът се заклейми като отживелица. Личното се постави на пиедестал пред обществото.

Демокрацията се замени с „обществен интерес“, правото на пътуване – с ограничения, правото на свобода – със заклеймяване на всяко мнение, различно от стадното.

В западния свят се насърчава либерастията, толерастията и всичко грозно и неморално. Днес за инцеста се говори с любопитство и извратено насърчаване, педофилията била нормална, прайдовете се насърчават. В изкуството се насърчава всичко, което отвращава нормалните хора. Вече е срамно да имаш семейство, ценности, морал и вяра.

И се сещам как едно време наричахме западният свят – гнил капитализъм. Да, гнил е. И мирише все повече на разложение. А ние сме в него. Вместо да насърчаваме семействата с деца, давам пари за организиране на София прайд.

Вместо да помогнем на пенсионерите, работили цял живот за България, помагаме на разни, домъкнали се тук по икономически и правосъдни проблеми. Вместо за Родината си, се грижим за американските интереси.

Но колелото се върти. Историята показва как винаги завършват подобни либерастки експерименти. Светът в момента се променя. Войната е много грозно нещо, но има един положителен момент – отсява важното от маловажното, връща човешкото и показва пътя и грешките.

Днес наблюдаваме последните години на либерастката гнилоч. Розовите понита са в истерия, усещайки, че краят е близо, но липсата на кой знае какъв ум не им позволява да осъзнаят цялостната картинка на случващото се.

Ще маркирам само няколко неща: светът, такъв, какъвто го познаваме, вече го няма. Русия има повече подкрепа, отколкото САЩ, защото държавите знаят кой се държа като световен агресор последните 80 години.

Доларът скоро ще залезе като световна валута, а сривът на американската икономика ще бъде брутален. Горивата са новото злато. А либерасткият свят ги няма в такова голямо количество. Глобализмът показа, че не работи.

Войната показа истинското лице на САЩ, биологичните им опити и оръжия, военният им бизнес, купуването на политици и вредата, която нанасят. Показа се, че нацизмът отново надига глава и убива, а САЩ са неговите майка и баща.

Ще има катарзис. Ще има промяна. Ще има нов световен ред. Но не ред на розовите понита. И не ред на неонацисти! В това бъдете сигурни!

Елена Гунчевa

* Тази публикация изразява само МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ като българка, гражданин и човек.