Лидерът на БОЕЦ: Бойко, дай 100 млн. лв. на полицаите от субсидията на ГЕРБ, защото те крепят

Не се връзвайте на думите ”нека не рушим имиджа на България”! Кой ”имидж”?! Че сме, най-бедната и корумпирана държава в Европа? Че сме на последно място по свобода на словото? Че сме най-болната и нещастна нация?

Че живеем в безправова държава с неработеща съдебна система? Този имидж трябва да бъде разрушен. Точно сега е нужно покажем на себе си и на Европа, че в България има будно гражданско общество, готово да се бори за свобода и справедливост! Готово да излезе в директен сблъсък с мафията, корупцията и самозабравили се управляващи и олигарсии и да спечели тази битка ! Всички !

Борисов обещал да ДАДЕ на полицаите още 100 милиона лева за да крепят престъпната му власт и за „добри резултати“!
Кои резултати?!
Че не могат да заловят девет години осъден престъпник, разхождаш се свободно, докато шестима българи не загинаха?
Че десет години не могат да се справят с телефонните изнамници?
Че по селата и общините дерибействат мутри и бандюги, а ченгетата си пият пиенето с тях и извън работно време са им охрана?
Че закрилят престъпни групи, занимаваши се с наркотрафик и поръчващи убийства на издатели и лекари?
Че крадат горивото от колите си?
Че вместо сигурност и спокойствие в държавата властват мутрите и страха?
НЕ ДАВАМ НИТО ЛЕВ на слуги на мафията, които пазят властта и и не подкрепиха майката на загинал свой колега, когато същата тази мафия се опита да изхвърли от дома и!
ПЛАТИ ИМ от партийната си субсидия, Бойко, за десет години тя е над 120 милиона лева, одрани пак от гърба на народа! Плати им с милиардите и суджуците, от рекета върху бизнеса!
Колкото и милиона и милиарда да „даваш и раздаваш“, лавината тръгна и нищо и никой не може да те спаси. Ще плащаш и ти и бандата ти за всичките си престъпления! Ще плащаш и за даденото и раздаденото на слугите си! Това са нашите пари!
БОЕЦ водим битката си за Истината, Свобода и Справедливост и няма какво да ни спре! Броим последните дни от властта на дебелите.

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

.

http://frognews.bg