Лимити за лечение на децата ни има, а лимити за терасите и мезонетите на управляващите ни няма!

Лимити за лечение на децата ни има, а лимити за терасите и мезонетите на управляващите ни няма!
Лекарите от единствената детска болница в София излязоха на протест срещу лимитите за лечение на деца, мизерните си заплати и лошите условия в болницата.
А Каракачанов с петте тераси казал, че атаката срещу него била политическа поръчка.
Изродите дори не разбират, че за нас не са политици, а долни криминални престъпници. И нашата битка не е атака срещу тях. Битката ни е за справедливост и нормален живот за нас си децата ни. Докато те си купуват тризонети за милиони с държавни заплати, ние събираме левчета с СМС-и, за да лекуваме децата и близките си.
Борисов говори за милиарди и магистрали, но това са милиарди за крадене, а магистралите му са фабрики за гробища, като пътя край Своге!
Управляват ни изроди и престъпници. Държава, в която политиците имат частни асансьори, а деца умират заради лимити и липса на пази за лечение не е държава, а мафиотска кочина. И тя трябва да бъде разрушена до основи. И всички паразити, мутри и мафиоти, които съсипаха милиони човешки съдби и животи да платят за престъпленията си. И след това да си подредим нашата си държава, държавата на гражданите. БОЕЦ водим тази битка. ЗАТОВА ще я водим до край.
#БОЕЦ

БОЕЦ