Лицемерието продължава с всички сили и в пълни темпове!

Чудя се дали Европа ще изиграе отново своя цирк и ще се раздели на фашистка (Германия, Австрия, Италия, Испания, Гърция, Норвегия) и на „демократична“ (Англия, Франция, Дания, Нидерландия) по темата за задължителното ваксиниране и изолирането на неваксиниранети хора от живота? Засега мога само да кажа едно.

Лицемерието продължава с всички сили и в пълни темпове!
ЕС не реагира на отявлените нарушения на човешките права в самото си сърце. Не реагира на грубата разправа на националните власти със собствените си народи, даже напротив, одобрява ги мълчаливо и като не реагира.

Обаче я си представете някоя държава да обяви изолация за джендър ориентираните си граждани, глоби за джендър поведение и отказ от нормално полово съществуване, като предвижда и чрез законодателството си затвор за всеки, който се ориентира неправилно полово.

Или я си представете държава, която отказва да приеме директивите на ЕС и ЕК по някакъв въпрос, който касае големите глобални програми, примерно отказва да изпълнява законодателството на съюза на своята територия и преследва гражданите, които разчитат на европейското законодателство и го поставят над националното.

Представихте си го, нали?
Леле, какво жестоко смъкване на гащите прави този вирус и всичките му производни! Ако още малко се задържи, направо ще освети абсолютно цялото зловещо лице на така наречената и несъществуваща демокрация! И точно затова ще го разкарат, защото този вирус започна много да ги осветява.

Анастасия Гешева