Лияна Панделиева: Овластен, по-долнопробен от самата медия, е издал името на момчето

Прокурор, полицай, следовател или кой се продаде на най-долнопробния медиен парцал у нас, та да разбият живота на цялото семейство на набедения за терорист тинейджър? 

Отговорни родители са направили нужното да защитят не само детето си, но и да прекъснат нишката с изключително опасно начинание, което и бичът на нашето време. И какво ги сполетя?

Някой овластен човек, по-долнопробен от самата медия, е издал името на момчето и наместо всичко да продължи с нормална работа с психолог, сега целият род трябва да се пази.

В Англия клюкарските медии са сред най-свирепите и безмилостни може би в света, но никой не би се добрал до името на младежа, просто защото никой от разследващите не би бил такъв боклук, че да го предаде.

И ако сега се възмущаваме от безобразното вмешателство на въпросния медиен боклук, то така и няма да разберем кой се е продал на медията по-евтино от магистрална проститутка.
Е – всички са заподозрени и те до един са овластени да пазят интересите, сигурността и живота на българите.
В държава, в която не може да бъде запазена анонимността на объркан в израстването си тинейджър, какъв Шенген, какви пет лева! Дори в детската градина децата се държат с повече чест и достойнство!

Семейството ще преживее този удар, но ще си знаят: България не може да ги защити – може да ги предаде.

https://liberta.bg

loading...